My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

Σύγκρουση Αλίρη – Λαπόρδα για το νερό της Κάρπης

dimarxeio paioniasTη διαβεβαίωση ότι η Κάρπη δεν πρόκειται να θιγεί όσον αφορά την ύδρευση και άρδευση της περιοχής απ` το σχεδιαζόμενο έργο για την ύδρευση του Πολυκάστρου, έδωσε ο δήμαρχος Παιονίας Θαν. Λαπόρδας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (Πέμπτη) συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μ` αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν την περασμένη Κυριακή στη Γουμένισσα φορείς και κάτοικοι της Κάρπης και της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας, καθώς και το κείμενο του ψηφίσματος που εγκρίθηκε στην εν λόγω συγκέντρωση, ο κ. Λαπόρδας έκανε λόγο για εσκεμμένη ή από άγνοια παραπληροφόρηση.

“Δεν θα πρέπει κάποιοι να κάνουν τους ξερόλες. Υπάρχουν οι ειδικοί. Είμαστε ενιαίος δήμος και δεν πρέπει να σηκώνονται μπαιράκια. Οφείλουμε να είμαστε όλοι αλληλέγγυοι. Δεν μπορεί σε μια περιοχή να γίνεται σπατάλη και σ` άλλη περιοχή να μην έχουν να πιούν νερό”, είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.

Το θέμα αποτελεί αφορμή για νέα σύγκρουση στους κόλπους της πλειοψηφίας, αφού μεταξύ των αντιδρώντων συμπεριλαμβάνεται κι ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας, Γιάννης Αλίρης, μέλος της παράταξης του δημάρχου.

Κατά την διάρκεια της τοποθέτησής του, ο κ. Λαπόρδας κατέθεσε πρόταση για ενημερωτική συγκέντρωση που θα διοργανώσει το Τοπικό Συμβούλιο Κάρπης προκειμένου να ενημερωθούν οι κάτοικοι για το περιεχόμενο της μελέτης που αφορά το έργο υδροδότησης του Πολυκάστρου, της έδρας ενός εκ των δυο δήμων του νομού Κιλκίς.

Σχολιάστε