My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Σχολή ΑΟΚ: Γέμισαν γκολ τα Κουφάλια!

Στις εγκαταστάσεις του Π.Α.Ο. Κουφαλίων βρέθηκε τη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, δίνοντας φιλικούς αγώνες σε τέσσερα ηλικιακά τμήματα με τη τοπική Ακαδημία.

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε κάθε τμήμα βάσει ηλικίας εκτός από το τμήμα των Παίδων. Οι παίκτες του Σπύρου Ματεντζίδη τα πήγαν καλά φέρνοντας ισοπαλία 1-1 αν αναλογιστούμε και τις βασικές απουσίες που είχαν.
Δύο αγώνες για τους Προπαίδες του Χρόνη Γιαννίτση. Το τμήμα του 2004 αναδείχθηκε ισόπαλο 2-2 δεχόμενο γκολ στο τέλος, ενώ αυτό του 2005 ηττήθηκε με 3-2.
Οι Τζούνιορ του Σέβου Σεβαστόπουλου χωρίστηκαν και αυτοί σε δύο ομάδες, παίζοντας αγώνα διάρκειας μιας ώρας, και έδειξαν πάλι θετικά δείγματα.
Στα Κουφάλια με μεγάλη συμμετοχή έδωσε το παρών και το τμήμα Προτζούνιορ της Ελένης Μουρατίδου, με τους πιο μικρούς αθλητές της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σημειώνοντας αρκετά τέρματα.
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού δεν ανακοινώνει τα αποτελέσματα στα τμήματα Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι, αφού σε αυτές τις ηλικίες δεν παίζουν κανέναν ρόλο.
Σχολιάστε