My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Σχεδιάζουν διόδια και για Κιλκίς- Θεσσαλονίκη!

diodiaΣύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη», ένας νέος σταθμός διοδίων σχεδιάζεται να λειτουργήσει βόρεια της πόλης, στην έξοδο προς Κιλκίς και Σέρρες.

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή ο νέος αυτός σταθμός θα είναι ένας από τους επιπλέον έξι που έχει αποφασιστεί να προστεθούν κατά μήκος της Εγνατίας οδού, αυξάνοντας σε 19(!) τους συνολικά 13 που είχαν αρχικά σχεδιαστεί.

Η αύξηση αυτή έγινε από το ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου), προκειμένου να γίνει περισσότερο ελκυστική στους ιδιώτες η επικείμενη πώληση της «Εγνατίας οδού Α.Ε.».

Ως το καλοκαίρι πρόκειται να λειτουργήσει ο νέος σταθμός διοδίων στη Μουσθένη Παγγαίου, διπλασιάζοντας στα 9,60 ευρώ το κόστος μετάβασης μετ’ επιστροφής προς Καβάλα. Επίσης, θέμα χρόνου είναι η κατασκευή νέου σταθμού διοδίων στη διαδρομή προς Βέροια (ανάμεσα σε Κουλούρα – Νησέλι), ο οποίος θα επιβαρύνει με επιπλέον 4,80 ευρώ το πηγαινέλα προς την πρωτεύουσα της Ημαθίας αλλά και τη Δυτική Μακεδονία.

Σε απόσταση έως εκατό χιλιόμετρα πέριξ της Θεσσαλονίκης λειτουργούν σήμερα πέντε σταθμοί διοδίων, επιβαρύνοντας σημαντικά το κόστος των μετακινήσεων προς τους γειτονικούς νομούς. Η σημαντικότερη επιβάρυνση αφορά τις μετακινήσεις προς Πιερία και Λάρισα καθώς έως την Κατερίνη υπάρχουν δύο σταθμοί (Μάλγαρα, Αιγίνιο) και έως τη Λάρισα άλλοι τρεις (Λεπτοκαρυά, Πυργετός, Μακρυχώρι).

Από makthes.gr

Σχόλια
One Response to “Σχεδιάζουν διόδια και για Κιλκίς- Θεσσαλονίκη!”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Ετσι όπως πάνε, θα βάλουν διόδια μόλις βγαίνουμε ή μπαίνουμε σε κάθε πόλη ανα την επικράτεια , σε κάθε παράπλευρο κατσικόδρομο να μην ξεφεύγει κανένας και ανα δέκα χιλιόμετρα εκτός πόλεων. Μόνο να έχουν κατα νού, οτι μ’ αυτά και μ’ αυτά, μπορεί κάποιοι πολίτες να ξυπνήσουν απο το κώμα που βρίσκονται τώρα, να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να κυνηγήσουν κάθε λυσσασμένο κυβερνητικό κοπρόσκυλο. Και μετά θα παραληρούν στα κανάλια οτι “η δημοκρατία” δεν τρομοκρατείται. Ποιοί ;…οι κατ’ εξοχήν και κατα συρροήν τρομοκράτες της ζωής των απλών ανθρώπων.

Σχολιάστε