My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Σχέδια για Πάρκο Αεραθλητισμού

Tο θέμα των αποζημιώσεων των κατοίκων Ειδομένης, Πολυκάστρου και Νέας Καβάλας, οι οποίοι επλήγησαν από την πολύμηνη παραμονή προσφύγων και μεταναστών στον τόπο μας, έχει μπει στην τελική ευθεία μετά και την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας και αναμένεται λίαν συντόμως η εκταμίευση του κονδυλίου.

Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας στον δήμαρχο Παιονίας Χρ. Γκουντενούδη κατά τη διάρκεια συνάντησής τους την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα.

Επίσης ο κ. Μουζάλας διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων της Νέας Καβάλας θα κλείσει οριστικά. Μάλιστα, ο κ. Γκουντενούδης επισκέφθηκε το Ταμείο Εθνικής Άμυνας (Τ.ΕΘ.Α.) όπου υπέβαλε προς τον διευθυντή του, αντιστράτηγο Αντώνιο Κονδύλη, ολοκληρωμένη πρόταση για την παραχώρηση κατά χρήση από το στρατό προς το Δήμο Παιονίας του αεροδρομίου της Νέας Καβάλας μετά από την αποχώρηση των προσφύγων, προκειμένου να λειτουργήσει θεματικό πάρκο αεραθλητισμού στην ίδια ακριβώς θέση που οι δυνάμεις κατοχής είχαν επιλέξει και κατασκεύασαν το μεγαλύτερο αεροδρόμιο ανεφοδιασμού τους στα Βαλκάνια.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο κ. Γκουντενούδης συναντήθηκε και με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Συναδινό θέτοντας το θέμα του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου Πολυκάστρου.

Τέλος, είχε συνομιλία με την πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. κ. Κοντούλη, από τον οποίο ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών για την κατασκευή του 4ου Νηπιαγωγείου αλλά και την δρομολόγηση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου.

 

 

Σχολιάστε