My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

«Συσκότιση» από έφεδρους αξιωματικούς

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, διοργανώνει τη θεατρική παράσταση «Συσκότιση».

Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 8 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο και αφιερώνεται στους Κιλκισιώτες Ήρωες που δεν επέστρεψαν από τη Βόρειο Ήπειρο, τα ονόματα των οποίων θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση.

Πρόκειται για μία μουσική θεατρική παράσταση που μας μεταφέρει στα χρόνια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, με σκοπό να γνωρίσει ο νέος κόσμος πώς διαδραματίστηκαν τα γεγονότα εκείνη την περίοδο, τονίζοντας την ασπαίρουσα καθημερινότητα. Το «όχημα» σε αυτή την περιπλάνηση στο χρόνο είναι τα γράμματα αγάπης που αντάλλασσαν ένα νεαρό ζευγάρι την περίοδο του πολέμου και η μουσική της εποχής.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς, που διοργανώνει την εκδήλωση, ευχαριστεί τον Δήμο Κιλκίς, την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία «Πόντος» και την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού, για την υποστήριξή τους, ενώ προσκαλεί τους κατοίκους του Κιλκίς να παρακολουθήσουν την παράσταση.

*Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς γιορτάζει τα πενήντα χρόνια από την ίδρυσή του.

Σχολιάστε