My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Συσκεύτηκαν για τα κουνούπια

Ενημερωτική συνάντηση για την πορεία του προγράμματος καταπολέμηση κουνουπιών σε όλο το νομό, πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, με την παρουσία του νέου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Περικλή Κολότσιου, ο οποίος ενημερώθηκε από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες για το ζήτημα της καταπολέμησης των κουνουπιών και τους πιθανούς κινδύνους από την παρουσία τους.

IMG_5095Την κύρια ενημέρωση πραγματοποίησαν ο συντονιστής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Παρασκευαίδης  και η προϊσταμένη της διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Γεωργία Ζαρδαβά.

Στην συνάντηση πέρα από τους υπηρεσιακούς παράγοντες της διεύθυνσης Δημόσια Υγείας παραβρέθηκαν και οι Δ. Τσαντάκης από το  δήμο Κιλκίς και Γ. Χαμουρούδης από το δήμο Παιονίας.

Σύμφωνα με την Αντιπεριφέρεια, κατά την συνάντηση, κατατέθηκαν από τους επόπτες Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στοιχεία ελέγχων των ψεκασμών σε διάφορα επίμαχα σημεία σε όλο το νομό, εκ των οποίων συνάγεται ότι το πρόγραμμα εξελίσσεται χωρίς προβλήματα. Έγινε επίσης γνωστό ότι στο νομό δεν έχει σημειωθεί κανένα κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου, της νόσου που είναι ο βασικός στόχος του προγράμματος καταπολέμησης.

Κατά την συνάντηση διατυπώθηκε και πάλι η βεβαιότητα ότι πέρα από τα μέτρα που λαμβάνονται από τις υπηρεσίες αυτό που προέχει είναι η ατομική έγκυρη ενημέρωση και η συστηματική λήψη μέτρων διαρκούς και καθημερινής προληπτικής φροντίδας.

Σχολιάστε