My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζει Κ. Χρυσόγονο;

xrysogonos-kostasΟ συνταγματολόγος Κωστας Χρυσόγονος, ο οποίος είναι μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και οι βουλευτές του κόμματος, Τάσος Κουράκης και Κατερίνα Ιγγλέζη, είναι οι πιθανότεροι υποψήφιοι περιφερειάρχες, που προτίθεται να στηρ’ιξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαίου.

Οι διαβουλεύσεις για τα ψηφοδέλτια είναι σε εξέλιξη, ενώ οι αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με το Έθνος, στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, στην Αττική, αναμένεται να τεθεί επικεφαλής η βουλευτής Σοφία Σακοράφα.

Στην περιφέρεια της Κρήτης φαβορί είναι οι βουλευτές Γ. Σταθάκης και Μ. Κριτσιωτάκης, ενώ για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πιθανή θεωρείται η υποψηφιότητα του Αλέξη Μητρόπουλου.

Στο Ιόνιο ακούγονται τα ονόματα του Γ. Μπαλάφα, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, και του βουλευτή Σ. Κοντονή. Στη Στερεά Ελλάδα προβάδισμα έχει ο βουλευτής Β. Αποστόλου και στην περιφέρεια Θεσσαλίας η βουλευτής Η. Διώτη.

Στην περιφέρεια Ηπείρου πλέον ο κύβος θα ριφθεί μεταξύ δύο βουλευτών, του Χρ. Μαντά και της Ολγας Γεροβασίλη, ενώ στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας υποψήφια θα είναι η βουλευτής Ε. Ουζουνίδου.

Στην περιφέρεια της Πελοποννήσου ενδέχεται να είναι υποψήφιος ο βουλευτής Αρκαδίας Κ. Ζαχαριάς, καθώς ο βουλευτής Θ. Πετράκος έχει δηλώσει ότι έχει κλείσει την παρουσία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εκτός του βουλευτή Γ. Ζερδελή ακούγεται και το όνομα του δημάρχου Λήμνου Α. Χατζηδιαμαντή, ενώ για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όλα συγκλίνουν στο όνομα του βουλευτή Νίκου Συρμαλένιου.

Πηγή: agelioforos.gr

Σχολιάστε