My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Οι μεν και οι …δεν

Οι σοβαρές και μεγάλες διαφωνίες που έχουν ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συμφωνία της 13ης Ιουλίου, διατρέχουν βέβαια ολόκληρο το σώμα της κομματικής του οργάνωσης, απ` την κορυφή μέχρι τη βάση.

syriza-001Στα πλαίσια αυτά, φυσικό ήταν να καταγραφούν οι διαφορετικές στάσεις κι απόψεις και στη Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς, Απόψεις, που αποτυπώθηκαν και στη συνεδρίαση της ΝΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη.

Κατ` αρχάς, σε σχέση με την ανακοίνωση που εκδόθηκε και που εκφράζει σε γενικές γραμμές τις απόψεις της ηγετικής ομάδας του κόμματος, η ΝΕ επανήλθε και διευκρινίζει σήμερα Πέμπτη, ότι ελήφθη με πλειοψηφία. Προφανώς, υπήρξαν προηγουμένως διαμαρτυρίες των «διαφωνούντων» για τη μη καταγραφή αυτού του γεγονότος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΙΛΚΙΣ24, στην κρίσιμη συνεδρίαση παραβρέθηκαν 8 απ` τα 11 μέλη της ΝΕ, με το κείμενο της τελικής ανακοίνωσης να εγκρίνεται από 5 άτομα, έναντι 2 «όχι» και ένα «παρών».

Συγκεκριμένα, το κείμενο ενέκριναν οι Λάζαρος Λαζαρίδης (γραμματέας), Δημήτρης Αγαθόπουλος, Μιχάλης Βιδιαδάκης, Παναγιώτης Παραδέλης και Σοφία Ψαρρά, «όχι» είπαν οι Γιάννης Λιαρετίδης και Παναγιώτης Τσομπανίδης, ενώ «παρών» δήλωσε η Αναστασία Πάγκου.

Απ` τη συνεδρίαση απουσίαζαν οι Αναστάσιος Κεσίδης, Χρήστος Μπίμπασης και Παναγιώτης Χρονόπουλος, με τους δυο –τουλάχιστον- τελευταίους να εκτιμάται ότι σε περίπτωση παρουσίας τους θα έλεγαν κι αυτοί «όχι».

Εκλογές

Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν εκλογές στη τοπική οργάνωση Κιλκίς, προκειμένου να εκλεγεί νέα 5μελης Συντονιστική Επιτροπή.

Θυμίζουμε ότι για προσωπικούς – επαγγελματικούς λόγους έχει παραιτηθεί εδώ κι έναν περίπου μήνα από τη θέση του συντονιστή της ΤΟ, ο Π. Χρονόπουλος.

Σχολιάστε