My Twitter Feed

19 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο γραμματέας ΠΑΣΟΚ στο νομό -

Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Εκλογική επιτροπή και μήνυμα -

Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κόντρα δήμου με διευθύντρια ΔΕ -

Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Παππάς: Επικίνδυνη μετεστέγαση -

Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Επίσκεψη Κασσελάκη στο Κιλκίς -

Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Έντονο προεκλογικό τριήμερο -

Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κιλκίς: Αλληλεγγύη στη Παλαιστίνη -

Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

24ωρη απεργία στα νοσοκομεία -

Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Θα ξανακαλέσουν τη ΧΑ;

stefani“Θα επιμείνει η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς στην προηγούμενη πρακτική της ή την έχει αναθεωρήσει, έστω και τώρα, αρχής γενομένης από την επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε επέτειο της μάχης του λαού μας ενάντια στο ναζισμό και την αντίσταση στην παράδοση της χώρας στους ξένους κατακτητές;”

Το ερώτημα αυτό απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς προς την Αντιπεριφέρεια και ειδικά προς τον αντιπεριφερειάρχη Χρ. Γκουντενούδη, σχετικά με την πρόσκληση και της ΧΑ σε εορτασμούς.

Η ανακοίνωση:

“Με αφορμή τον επικείμενο εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, που αποτέλεσε ορόσημο στην παγκόσμια  μάχη εναντίον του ναζισμού και του φασισμού και είχε αποτέλεσμα το Έπος της Εθνικής Αντίστασης, προκύπτουν μερικά εύλογα ερωτήματα προς την διοργανώτρια Αντιπεριφέρεια Κιλκίς, και ειδικά προς τον ίδιο τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γκουντενούδη.

Η στάση του σε προηγούμενους εορτασμούς, με την απόλυτη (σε σημείο εμμονής) προσκόλληση στο «πρωτόκολλο» σχετικά με τα επίσημα καλέσματα των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ήταν άκαμπτη παρά τις διαρκείς αναφορές μας στο φαινόμενο της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, εμμένοντας στην υπεράσπιση της παρουσία τους και την αμαύρωση των αγώνων του Έθνους μας. Αυτό,  επιβεβαίωνε σε τοπικό επίπεδο, το «χάιδεμα» των δολοφόνων-φασιστών από το πολιτικό σύστημα, μέλος του οποίου είναι και υπηρετεί και ο Αντιπεριφερειάρχης και μάλιστα με την πρόφαση περί «σεβασμού των δημοκρατικών θεσμών». Δεν σέβεσαι τη Δημοκρατία κ. Γκουντενούδη, όταν συναγελάζεσαι με εκείνους που θέλουν να την καταλύσουν.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, που προήλθαν από την πίεση του δημοκρατικού αντιφασιστικού κινήματος, αφού νωρίτερα έπρεπε να χυθεί το αίμα ενός συμπατριώτη μας από τους δολοφόνους της ναζιστικής συμμορίας, το μόρφωμα αυτό του οποίου την παρουσία των μελών  υπερασπιζόσασταν να μας τιμούν με την παρουσία τους, χαρακτηρίστηκε επίσημα από την Ελληνική δικαιοσύνη ως εγκληματική οργάνωση.

Τίθεται λοιπόν εύλογα το ερώτημα, δεδομένου ότι η συμμορία αυτή είναι ακόμα τμήμα του κοινοβουλίου,  θα επιμείνει η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς στην προηγούμενη πρακτική της ή την έχει αναθεωρήσει, έστω και τώρα, αρχής γενομένης από την επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε επέτειο της μάχης του λαού μας ενάντια στο ναζισμό και την αντίσταση στην παράδοση της χώρας στους ξένους κατακτητές;

Από τη μεριά μας, ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να μάχεται καθημερινά για την εξάλειψη του ναζισμού, του φασισμού και για την απελευθέρωση της χώρας μας από τα δεσμά της τροικανής κατοχής , για μια μεγάλη γιορτή νίκης του λαού μας ενάντια στο μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε στην πατρίδα μας, εν καιρώ ειρήνης. Σε αυτόν τον αγώνα και στη επέτειο του μεγάλου ΟΧΙ, δηλώνουμε από τώρα ΠΑΡΟΝΤΕΣ.”

Σχόλια
3 Responses to “ΣΥΡΙΖΑ: Θα ξανακαλέσουν τη ΧΑ;”
  1. Ο/Η Ν. Ζέρβας λέει:

    Παλι θα εχουμε εμφυλιοπολεμικες τασεις απο τον συριζα, του τυπου “δεν καταθετω στεφανι”;;;

  2. Ο/Η Πικρόχολος λέει:

    Φτάνει βρε Ζέρβα Φτάνει αντε στο επισκεπτήριο της ΧΑ να δεις τους κολλητούς σου!

  3. Ο/Η Ν. Ζέρβας λέει:

    Στις Σκουριες εννοεις;; Γιατι εκει φυλακισαν χρυσαυγιτες. Ολοι στρατιωτικες παραλλαγες και μαυρα φορουσαν. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Σχολιάστε