My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ:Αδιαφορούν για χωριά Κιλκίς χωρίς Διαδίκτυο

no internetΕιρήνη ΑγαθοπούλουΤο Υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών, απαντώντας στην ερώτηση που κατέθεσε  η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Ειρ. Αγαθοπούλου, με θέμα την αδυναμία πρόσβασης στο διαδίκτυο απομακρυσμένων και όχι μόνο χωριών του Ν. Κιλκίς, υποστήριξε πως το ίδιο «έχει αρμοδιότητα μόνο για την παροχή Καθολικής Υπηρεσίας του ΟΤΕ».

Με άλλα λόγια ότι είναι υπεύθυνο για την καθολική τηλεπικοινωνιακή κάλυψη του πληθυσμού, «σε ταχύτητες που επιτρέπουν τη λειτουργική πρόσβαση στο διαδίκτυο», ξεκαθαρίζοντας πως «η αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών, με υψηλότερους ρυθμούς ταχυτήτων, παρέχεται με εμπορικούς όρους, από τους εμπορικούς παρόχους των ηλεκτρονικών επικοινωνιών».

Σε σχέση με τη βασική υποχρέωση της Καθολικής Υπηρεσίας, το Υπουργείο παραπέμπει στην ΕΕΤΤ, δηλώνοντας πως «Η ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) πρόκειται να απευθύνει ερώτημα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΤΕ σχετικά με την εξασφάλιση ή μη της λειτουργικής πρόσβασης στο διαδίκτυο των χωριών του Νομού Κιλκίς. Στην περίπτωση που διαπιστωθούν προβλήματα τότε η ΕΕΤΤ θα προχωρήσει στη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του θέματος.

“Τα προβλήματα είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα. Στη συνείδηση των πολιτών και ειδικά των κατοίκων των ακριτικών περιοχών της χώρας είναι καταγεγραμμένη η ανικανότητα και η αδιαφορία της κυβέρνησης. Είναι, όπως και να το κάνουμε, αδιανόητο στην εποχή της πολυδιαλαλούμενης ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, η ελληνική πολιτεία να μην έχει καν καταγράψει τα προβλήματα στην ελληνική επικράτεια. Κι αυτό εξηγεί εν πολλοίς την άρνηση και του Υπουργείου Υγείας να απαντήσει στην αντίστοιχη ερώτηση της βουλευτή για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ιατροί και πολίτες καθημερινά στα χωριά τα οποία δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο”, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς την απάντηση.

Καμιά μέριμνα, καμιά πρόβλεψη, καμιά μελέτη.

“Το κοκτέιλ μνημονιακών πολιτικών και μακράς παράδοσης κυβερνητικής αδιαφορίας και αδιαφάνειας φτάνει στις μέρες μας στο ζενίθ του. Οι πολίτες καλούνται να πεισθούν για το αδύνατο μιας εναλλακτικής, καλούνται να σκύψουν το κεφάλι και πειθήνια να συμβιβαστούν με τις «άνωθεν» επιταγές. Καλούνται να ξεχάσουν τα κεκτημένα και συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους, καλούνται να αποφεύγουν τη διεκδίκηση καλύτερων όρων για τη ζωή τους. Για τον  ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ δεν υπάρχουν μονόδρομοι κι η διεκδίκηση είναι μια διαρκής υπόθεση. Όπου οι πολίτες διεκδικούν, όπου απαιτούν και προτείνουν λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ διεκδικεί, απαιτεί και προτείνει μαζί τους”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς.

Σχόλια
One Response to “ΣΥΡΙΖΑ:Αδιαφορούν για χωριά Κιλκίς χωρίς Διαδίκτυο”
  1. Ο/Η Ταγματασφαλίτης λέει:

    Αναρχοσυμμοριτες των Σερρων εφαγαν 1 χρονο φυλακιση γιατι εκαψαν ελληνικες σημαιες…..
    μα τοσο εθνικιστες αυτοι του συριζα;;;;; χαλαρωστε λιγο ρε παιδια!!

    Εισαγγελέας προς αναρχικούς: “Εάν έχετε πρόβλημα με την Σημαία και την Πατρίδα σας, τότε αλλάξτε Πατρίδα…”, “Κουκούλες πάντα φορούσαν μόνο οι ρουφιάνοι και οι θρασύδειλοι!”

Σχολιάστε