My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συνηθισμένος Μπομπ στο Φεστιβάλ

Το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας συνεχίζει τις παραστάσεις του με την Ομάδα “Το θορυβώδες στρείδι” από τη Μεγάλη Βρετανία, που θα μας παρουσιάσει κουκλοθέατρο με κούκλες και παντομίμα με τίτλο “Ο συνηθισμένος Μπομπ”, σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στις 19:00 και αύριο Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 9.00 και 11.00.

Ένα έργο για όλες τις ηλικίες, μια αθώα και τρυφερή ιστορία, χωρίς λόγια, με στοιχεία παντομίμας, μουσικής και ηχητικών εφέ. Το κοινό παρακολουθεί τον Μπομπ και τον κόσμο που τον περιβάλλει κάτω από μια ομπρέλα από βαλίτσες και ένα αδιάβροχο.

Συντελεστές έργου:

Ερμηνεία/κουκλοπαίχτης: Nik Palmer

Tεχνική υποστήριξη/ερμηνεία: Sarah Rowland-Barker

Από τότε που ο Νικ και η Σάρα ξεκίνησαν την ομάδα τους «Το θορυβώδες στρείδι» το 2006, έχουν δημιουργήσει πολλές παραστάσεις κουκλοθεάτρου, χρησιμοποιώντας διαφορετικά είδη και στυλ κάθε φορά, με τις οποίες έχουν ταξιδέψει ευρέως σε θέατρα και φεστιβάλ της Μεγάλης Βρετανίας.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η ομάδα γνώρισε διεθνή επιτυχία με την παράσταση «Ο συνηθισμένος Μπομπ», η οποία έχει παιχτεί στην Τσεχία, Αυστρία, Ρουμανία, Ισπανία, Δανία, Ταϋλάνδη, Μεξικό, Κολομβία, Βιετνάμ, Βοσνία, Νότια Κορέα και Ινδονησία, όπου και κέρδισε το βραβείο για την «Καλύτερη Παράσταση Δρόμου» στο Διεθνές Καρναβάλι Κουκλοθεάτρου και επίσης έχει προταθεί ως η «Καλύτερη Παιδική Παράσταση».

Σχολιάστε