My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζει εντατικά ο Σιωνίδης

SONY DSC

Σε μία από τις πιο ευαίσθητες, για το νερό, περιοχές ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης,το Σάββατο 10.5.2014, απέρριψε τους λαϊκισμούς και τις ψευδολογίες για το νερό και ξεκαθάρισε την πολιτική της νέας δημοτικής αρχής: μειωμένα τιμολόγια για όλο το Δήμο από το Οκτώβριο , και περαιτέρω μείωση του κόστους διαχείρισης των υδάτινων πόρων με την αξιοποίηση του πλεονάσματος που τώρα χάνεται. Ειδικά μέτρα για τους ορεινούς οικισμούς για την χειμερινή περίοδο

SONY DSC

Ειδικά για την Κάρπη μετά από ουσιαστική συζήτηση , όπου οι κάτοικοι επέδειξαν υψηλό επίπεδο κατανόησης των προβλημάτων και αλληλεγγύη, ο  κ. Σιωνίδης κατέστησε σαφές ότι δεν θα λείψει ούτε μια σταγόνα νερού από αυτό που πάντα είχε στη διάθεση του το χωριό. Εξήγησε δε την πολιτική που θα ακολουθήσει  για τους ορεινούς οικισμούς,  δηλαδή αύξηση των κυβικών μέτρων του παγίου για τη χειμερινή περίοδο , τότε που λόγω παγετού πρέπει να υπάρχουν ανοικτές βρύσες, και συνέχιση του μειωμένου τιμολογίου για τους οικισμούς που έχουν δικά τους δίκτυα και πηγές.

Παράλληλα ανέλυσε  τους στόχους και τους επιμέρους τομείς των προγραμματικών του δεσμεύσεων.

SONY DSCΤην ίδια μέρα επισκέφθηκε  με τους συνεργάτες του το Στάθη και την Καστανερή όπου παρουσίασε το πρόγραμμα του. Η   δημότες των δύο οικισμών  άκουσαν προσεκτικά τον κ. Σιωνίδη, που για μια ακόμη φορά έδειξε πόσο καλά γνωρίζει τα επί μέρους θέματα του κάθε χωριού.

Mάχη Σκρά – Αθ. Χαράλαμπος

Στις εκδηλώσεις για την επέτειο της μάχης του  Σκρά παρευρέθη χθες Κυριακή το πρωί ο Υποψήφιος Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Νωρίτερα συναντήθηκε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου ο οποίος  επεσκέφθη το Δημαρχείο της Παιονίας.

 

 

Σχολιάστε