My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζει εντατικά ο Εθνικός

Σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης συνεχίζει να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα το προπονητικό επιτελείο (Γεωργιάδης – Φωτιάδης) στις προπονήσεις της ομάδας του Εθνικού, η οποία ως γνωστόν πραγματοποιείται στην τοποθεσία των Ανω Ποροϊων.

agioneriΤο ευχάριστο κλίμα όμως και οι ιδανικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή κάνουν πιο ΄΄εύκολη΄΄ την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές καθημερινά παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ως απόρροια του προγράμματος της προετοιμασίας.

Τα ΄΄βάσανα΄΄ ωστόσο των παικτών του Εθνικού τελειώνουν, για λίγο όμως, την Τετάρτη 12 Αυγούστου οπότε και η αποστολή της ομάδας επιστρέφει στη βάση της.

Aπο εκεί και πέρα η προετοιμασία θα συνεχισθεί, στο τρίτο στάδιο της, με τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων για το καλύτερο ΄΄μοντάρισμα΄΄ της ομάδας και παράλληλα με  καθημερινές προπονήσεις που θα επικεντρωθούν πλέον στην τεχνική.

Φιλικό με Αιγινιακό

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015 ο Εθνικός στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι, μετά το νικηφόρο 5-0 του περασμένου Σαββάτου  επί του Αστέρα Μ. Βρύσης, θα ταξιδέψει στο Ν. Πιερίας όπου θα αντιμετωπίσει τον Αιγινιακό.

Φιλικό με ομάδα της super league θα πραγματοποιήσει ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου στο απόλυτο και πιο μεγάλο τεστ ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και απομένει η οριστικοποίηση της ημερομηνίας καθώς αναζητείται και από τις δυο πλευρές μέρα που θα ταιριάζει και στις δυο ομάδες λόγω των βεβαρυμένων προγραμμάτων που έχουν από την προετοιμασία τους αυτό το χρονικό διάστημα.

Στον μεταγραφικό τομέα και με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση – ενίσχυση της ομάδας, οι διοικούντες συνεχίζουν τις επαφές με ποδοσφαιριστές που έχει εντοπίσει και προτείνει για την απόκτηση τους ο προπονητής.

Ωστόσο και λόγω των συνεχών συζητήσεων τηρείται προς ώρας σιγή ΄΄ασυρμάτου΄΄ και οτιδήποτε νεώτερο θα ανακοινωθεί επισήμως μόλις τελεσφορήσουν οι συνομιλίες.

Σχολιάστε