My Twitter Feed

22 Φεβρουάριος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αυξήσεις μισθών για κοινωφελή εργασία -

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος, 2019

Κοινή δήλωση Σιωνίδη – Τζούρτζου -

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος, 2019

Δωρεάν εξοπλισμός για λήψη TV -

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος, 2019

Η Λ.Σ. για 13ο και 14ο μισθό -

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος, 2019

Μπλογκ Λαϊκής Συσπείρωσης -

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος, 2019

Η σχέση Εργατικού Κέντρου-ΑΝΚΙ -

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος, 2019

Εκδήλωση ΚΙΝΑΛ με Χριστοδουλάκη -

Τετάρτη, 20 Φεβρουάριος, 2019

Σούλης: Τέλος στο «τσιμεντόπαρκο» -

Τετάρτη, 20 Φεβρουάριος, 2019

Συνελεύσεις – εκλογές για συνέδριο

Γενικές συνελεύσεις των οργανώσεων Κιλκίς και Παιονίας του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιούνται ενόψει του 2ου συνεδρίου του κόμματος, για το οποίο θα εκλέξει και τους αντιπροσώπους του.

2o synedrio-syrizaΣυγκεκριμένα, στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου, η πρώτη Γενική Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στα γραφεία του κόμματος (Κ. Γαβριηλίδη 8, τηλ. 2341025026), ενώ η δεύτερη την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00, στην οποία μετά το πέρας του διαλόγου θα ακολουθήσει εκλογή αντιπροσώπων για το Συνέδριο.

Για την Οργάνωση Μελών Παιονίας, η πρώτη Γενική Συνέλευση προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στα γραφεία του κόμματος στην Αξιούπολη (Μ. Αλεξάνδρου 54) και η δεύτερη την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 στην οποία και θα εκλεγούν κι οι αντιπρόσωποι.

Στη σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα της ΝΕ αναφέρονται και τα εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ πορεύεται προς το  συνέδριο του Οκτωβρίου, μεταφέροντας  σημαντικές πολιτικές παρακαταθήκες στο διάστημα που μεσολάβησε από το 1ο του συνέδριο. Διαδοχικές  εκλογικές νίκες,  επώδυνους  συμβιβασμούς,  την εμπειρία της διακυβέρνησης και κυρίαρχα τις καθημερινές, σκληρές συγκρούσεις με τις βαθιές, πολύπλευρες πτυχές της κρίσης που κληρονόμησε. Πήρε την ευθύνη της διακυβέρνησης στην πιο κρίσιμη εποχή της μεταπολίτευσης, διαψεύδοντας τους ευσεβείς πόθους της διαπλοκής περί «αριστερής παρένθεσης». Ανέλαβε να βγάλει την κοινωνία όρθια στις τραγικές συνθήκες που άλλοι, αυτοί που κουνούν υποκριτικά το δάκτυλο, αυτοί που λυσσαλέα αντιδρούν σε κάθε προοδευτικό μέτρο, αυτοί που με θράσος υπερασπίζονται κάθε πτυχή της σύγχρονης κακοδαιμονίας μας δημιούργησαν. Εφαρμόζοντας φορές οικονομικά μέτρα που δεν πιστεύει και δεν τον αντιπροσωπεύουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μείνει απόλυτα σταθερός στις αρχές και τα οράματά του για ισότητα, κοινωνική δικαιοσύνη, σοσιαλισμό με ελευθερία και δημοκρατία. Προσαρμόζει ταυτόχρονα τις προτεραιότητές του στις ανάγκες του σήμερα. Στην ανακούφιση των ασθενέστερων, στην προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της Παιδείας, της Υγείας και των άλλων κοινωνικών αγαθών, στην υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος, στην καταπολέμηση της ανεργίας, στην προστασία των κατατρεγμένων προσφύγων του πολέμου και της εξαθλίωσης. Μάχεται ταυτόχρονα σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο για τις ιδέες της Αριστεράς απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό, το φασισμό και τη λιτότητα.

Πίστευε και πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ πως η ενεργητική συμμετοχή του πολίτη στα πολιτικά δρώμενα- και στις κομματικές διαδικασίες- είναι ο θεμέλιος λίθος της δημοκρατίας, η δύναμη που μπορεί να αλλάξει την κοινωνία. Οι οργανώσεις του σε Κιλκίς και Παιονία  καλούν  τους πολίτες να συμμετάσχουν σε έναν ανοικτό, έντιμο και δημιουργικό  διάλογο για το 2ο- πολύ σημαντικό – Συνέδριο του κόμματος.  Έτοιμες να δεχτούν την κριτική και την άποψη, έτοιμες να συζητήσουν για το αύριο της κοινωνίας και της πατρίδας μας. Έτοιμες να υποδεχτούν νέους συντρόφους και συντρόφισσες που αγωνιούν και θέλουν με ανιδιοτέλεια να προσφέρουν στον αγώνα για μια διαφορετική κοινωνία, με τις αξίες  της Αριστεράς.

 

Σχολιάστε