My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Συναντήσεις και παρέμβαση Σούλη

Παρέμβαση στη μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Σάββα Αναστασιάδη «Με Αίσθημα Ευθύνης», έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο “Nikopolis” στη Θεσσαλονίκη, με συντονιστή τον γνωστό δημοσιογράφο, Γιώργο Αυτιά, ο οποίος κάλεσε στο βήμα της εκδήλωσης τον κ. Καζαντζίδη να απευθύνει χαιρετισμό.

Εξ` άλλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς είχε στο περιθώριο της εκδήλωσης μια σημαντική συνάντηση με τον φίλο του πρώην υπουργό, Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του για νίκη της παράταξης «Καθαρό Κιλκίς» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Το βιβλίο του βουλευτή και αν. τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ παρουσίασαν, ο πρ. υπουργός Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο εκδότης- πολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης και ο στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, επίτιµος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην Πρόεδρος Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε.

Πρόκειται για ένα πόνημα βασισμένο στις θέσεις, τη στάση και την κοινοβουλευτική δραστηριότητα του κ. Αναστασιάδη γύρω από σημαντικά εθνικά θέματα, «που διαφορετικά θα είχαν ξεχαστεί θαμμένα μέσα στα πρακτικά και τα αρχεία της Βουλής», όπως τόνισε ο ίδιος.

Σχολιάστε