My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Συνέντευξη για την Ακαδημία της ΑΕΠ

Διαβάστε τη συνέντευξη του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΑΕ Πολυκάστρου (ATROMITOS FC SOCCER SCHOOL), Παύλου Μπάπκα: 

ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποιός είναι ο στόχος και η φιλοσοφία της Ακαδημίας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Φιλοσοφία της ακαδημίας είναι να φέρουμε τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Παιονίας στο γήπεδο και μέσα από το άθλημα του ποδοσφαίρου να τα δώσουμε χαρά για το παιχνίδι διαπαιδαγωγώντας τα σωστά. Στόχος επίσης της ακαδημίας είναι η σωστή εκπαίδευση στα μυστικά του ποδοσφαίρου μέσα από σύγχρονες μεθόδους προπόνησης παίζοντας καλό ποδόσφαιρο χωρίς είναι αυτοσκοπός η νίκη και φυσικά να δώσουμε μια αθλητική παιδεία που θα καθορίζει τη σωστή συμπεριφορά τους μέσα και έξω από το γήπεδο.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιο το δυναμικό της Ακαδημίας σε παιδιά, τμήματα και προπονητές, καθώς και από ποια ηλικία μπορεί να ξεκινήσει ένα παιδί το ποδόσφαιρο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η ακαδημία φέτος αριθμεί περίπου τα 160 παιδιά καθώς καταφέραμε φέτος σχεδόν να διπλασιάσουμε τη δύναμη μας  μέσα σε 1.5 χρόνο. Διατηρούμε 10 τμήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών καθώς φέτος δημιουργήσαμε και το τμήμα των προμπαμπίνι για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Έχουμε 8 προπονητές, προπονητή τερματοφυλάκων και μέσα ίσως στις αρτιότερες εγκαταστάσεις με 3 γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα 1 με συνθετικό με κλειστό γυμναστήριο αποδυτήρια που μας παραχωρεί ο Δήμος Παιονίας και τον ευχαριστούμε γι αυτό έχουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να δουλέψουμε και να βγάλουμε σωστά αποτελέσματα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Ε. Πολυκάστρου από πέρσι έχει συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, πείτε μας καταρχήν δύο λόγια για την συνεργασία, τα οφέλη και γενικά τι σημαίνει να ανήκεις στο δίκτυο Atromitos fc soocer school.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η ένταξη μας στο δίκτυο σχολών της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ μας έδωσε μια άλλη δυναμική στην  ακαδημία μας Ο ατρόμητος μας παρέχει όλη εκείνη τη τεχνογνωσία που χρειάζεται μια σύγχρονη ακαδημία. Εφαρμόζουμε το ετήσιο πλάνο των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ατρόμητος προσαρμοσμένο στις ανάγκες της ακαδημίας  μας .Οι προπονητές μας ενημερώνονται και εκπαιδεύονται από τον υπεύθυνο εκπαίδευσης της ΠΑΕ ατρόμητος καθηγητή Κο Μπεκρή Ευάγγελο και μαζί με τις εργομετρικές αξιολογήσεις που γίνονται από αυτόν έχουμε ένα σίγουρο καλό αποτέλεσμα.  -Φυσικά και υπάρχουν ταλέντα στην ευρύτερη περιοχή τα οποία όμως θα πρέπει και να δουλεύουν σωστά να έχουν σωστή νοοτροπία αλλά και να τους δοθούν οι απαραίτητες ευκαιρίες που χρειάζεται για να αναδείξουν το ταλέντο τους. Εμείς σαν Ακαδημία  έχουμε εκπονήσει  ένα πλάνο σε συνεργασία με τη ΠΑΕ Ατρόμητος και τον υπεύθυνο του δικτύου σχολών Κο Αποστόλου Τόλη το οποίο περιλαμβάνει δοκιμές παικτών πέρσι γίνανε στο Πολύκαστρο και είχε πάνω από 100 παιδιά από όλη τη Β Ελλάδα μετάβαση παικτών της ακαδημίας μας στην Αθήνα  προπόνηση και φιλικά με τα τμήματα του Ατρομήτου αλλά και συμμετοχή και διοργάνωση σημαντικών τουρνουά με μεγάλο ενδιαφέρον από τους ανιχνευτές ταλέντων. Δεν είναι τυχαίο ότι 3 παίκτες μεταγράφηκαν σε ομάδες Super league  μέσω της ακαδημίας μας.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Πως βλέπετε το Κιλκισιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο νόμο μας όπως και σε όλη την Ελλάδα έχει επηρεαστεί από τη κρίση. δεν είναι τυχαίο ότι μειώνονται οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. θα πρέπει σαν νόμος να έχουμε περισσότερες ομάδες στις Εθνικές κατηγορίες. Επίσης υπάρχει έλλειψη νέων παιδιών στα πρωταθλήματα είτε από τις πολλές ασχολίες τους είτε από απογοήτευση από τη μη συμμετοχή τους στις ομάδες θα πρέπει να τα εμπιστευόμαστε στηρίζοντας τα   και δίνοντας τα κίνητρα για τη συνέχεια της προσπάθειας τους. Μόνο έτσι θα μπορέσει να υπάρχει ανανέωση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Σχολιάστε