My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Συνέλευση και πίτα συνταχιούχων

pita-syntaxiouxonΜε απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η Γενική Συνέλευση και η κοπή της Βασιλόπιτας του ΣΥΛΛΟΓΟY ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, στις 12 Φεβρουαρίου 2014.

Με ρεκόρ συμμετοχής αφού 87 συνάδελφοι έδωσαν το παρόν στην καλαίσθητη ιδιόκτητη αίθουσα του Συλλόγου μας, έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.  Την αίθουσα είχε διαμορφώσει κατάλληλα το Δ.Σ. με καρέκλες που μας έδωσε ο κ. Κάκαρης Αλέκος.  Ο Πρόεδρος ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους με υγεία ευχαρίστησε  τον κ. Κάκαρη καθώς επίσης και τους: Αγαθαγγέλου Αναστάσιο (προσφορά ένα τάβλι με αφιέρωση), Μαρία Ζωηρού – Παπαδοπούλου (ένα τραπέζι και δύο καρέκλες), Δημητριάδου Μαρία (ένα ανθοδοχείο με μια δωδεκάδα ποτήρια νερού), Τσαχουρίδου Χρυσάνθη (ένα τραπεζομάντιλο), Βιβλιοπωλεία Επιλογές και Σύμμετρο (προσφορά βιβλίων για την βιβλιοθήκη μας), Ίντο Χρήστο, Όθωνα Γραμματικόπουλο, Αγαθαγγέλου Αναστάσιο, Μαραντίδη Μιλτιάδη, Γιώργο Βαρδάκα (προσφορά βιβλίων για την βιβλιοθήκη μας), Αγτζίδη Ανδρέα (δωρεά πεντακοσίων και πλέον τόμων βιβλίων. Το Δ.Σ. έκαμε αποδεκτή την δωρεά σε συνεδρίασή του στις 28-01-2014, και επίσης αποφάσισε να ονομάσει πτέρυγα Ανδρέα Αγτζίδη στην βιβλιοθήκη μας).

Ακόμη ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου μας για συγκέντρωση  τροφίμων, που μοιράστηκαν στις γιορτές των Χριστουγέννων σε φτωχές και άπορες οικογένειες του Κιλκίς. Τελευταίο ευχαρίστησε τον Μαραντίδη Μιλτιάδη για την προσφορά μιας χρυσής λίρας Αγγλίας για τον τυχερό της ημέρας,

Μετά τις διαδικασίες της Γεν. Συνέλευσης έπαιξαν ακορντεόν οι συνάδελφοι Αδαμίδης Αλέκος και Ελευθεριάδης Σταύρος και συνοδεύτηκαν  στο τραγούδι από τα μέλη μας Σερασκέρη Νικόλαο, Χατζηαθανασιάδου Μαρία,  Γενοβέφα, Παπά Γιώργη Αλεβιζάκη, Παπαδοπούλου – Ζωηρού Μαρία, Ασλανίδου Ελένη.   Το μέλος μας παπά Γεώργιος Αλεβιζάκης ευλόγησε την πίτα βοηθούμενος από μέλος μας Αβραμίδη Αναστάσιο.Το φλουρί έτυχε ο Βασίλειος Τσαχουρίδης με δώρο μια εικόνα την οποία άφησε στον Σύλλογο και τον ευχαριστούμε.  Επίσης μοιράστηκαν από μια πορτοκαλάδα και ένα ψωμάκι και το φλουρί έτυχε ο Τζουρζούμης Κωνσταντίνος, ο οποίος πήρε και την χρυσή λίρα.

Ευχαριστημένοι όλοι και ενθουσιασμένοι από την διαδικασία και κυρίως το γραφείο μας έδωσαν υπόσχεση για την συμμετοχή τους στην επόμενη συνάντηση μας.

Δελτίο τύπου απ` τον Σύλλογο

Σχολιάστε