My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συμφώνησαν να κάνουν προτάσεις!

Που κατέληξε η πολύωρη συζήτηση κατά τη διάρκεια της σύσκεψης του Δήμου Παιονίας για το προσφυγικό; Μετά από εισήγηση του δημάρχου, Χρ. Γκουντενούδη, συμφωνήθηκε να κατατεθούν άμεσα στο δήμο έγγραφες προτάσεις από κάθε παριστάμενο φορέα, έτσι ώστε να διαβιβαστούν στους κρατικούς και ευρωπαϊκούς φορείς, με σκοπό την άσκηση πιέσεων για επίλυση του θέματος.

dimotiko-symboulio-paioniasΣτη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του δημάρχου Παιονίας χθες Δευτέρα 29 Ιουνίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι των οργανώσεων που προσφέρουν εθελοντικά βοήθεια και φροντίδα στους μετανάστες περιέγραψαν εκτενώς την υφιστάμενη κατάσταση αναφερόμενοι στα δεινά που υφίστανται οι πρόσφυγες, εκπρόσωποι φορέων Υγείας αναφέρθηκαν στα θέματα δημόσιας υγείας που ενδεχομένως να προκύψουν, ενώ οι επικεφαλής των αστυνομικών αρχών τόνισαν τα προβλήματα νομιμότητας που έχουν δημιουργηθεί εδώ και αρκετούς μήνες.

kif-eidomeni-5Απ` τη πλευρά τους, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Ειδομένης και Ευζώνων παρουσίασαν τις δυσκολίες που έχει δημιουργήσει το ανεξέλεγκτο κύμα μετανάστευσης καθώς αρκετοί άνθρωποι κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης έχουν κατακλύσει τα χωριά που αδυνατούν να υποδεχτούν τους πρόσφυγες.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι Μ.Κ.Ο. και φορέων, όπως οι «Γιατροί χωρίς Σύνορα», το Ελληνικό Συμβούλιο Προσφύγων, η ΠΡΑΞΙΣ, οι Γιατροί του Κόσμου, η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία, το Στέκι Μεταναστών και η Πρωτοβουλία Πολιτών Πολυκάστρου, καθώς και Γερμανοί και Αυστριακοί δημοσιογράφοι, που καταγράφουν τα γεγονότα.

Το παρόν έδωσαν επίσης, ο υποδιοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Θεοδωρίδης, ο βουλευτής Ν. Κιλκίς, Χρ. Χατζησάββας, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Παιονίας, Γ. Παπαδόπουλος, οι πρόεδροι των Τ.Κ. Πολυκάστρου, Ευζώνων και Ειδομένης, ο διευθυντής Κ.Υ. Πολυκάστρου, Γ. Περπερίδης, ο υποδιοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, κ. Παπαποστόλου, ο διοικητής του Α.Τ. Ειδομένης και ο διοικητής Π.Υ. Γουμένισσας, κ. Γκαντίδης.

 

 

 

Σχολιάστε