My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Συμπαράσταση ΣΥΡΙΖΑ σε ΑΜΕΑ

Διαμαρτυρία ΑΜΕΑΣήμερα το πρωί, ύστερα από κάλεσμα της Ε.Σ.Α.με Α., τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στα ΚΕΠΑ 37 πόλεων της χώρας. Στις κινητοποιήσεις της Αθήνας παρευρέθηκαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βασίλης Κυριακάκης και Ειρήνη Αγαθοπούλου, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των Α.με Α. για την οργάνωση και λειτουργία των ΚΕΠΑ στη βάση των αρχών της αξιοπρέπειας και του σεβασμού.

Εξ` άλλου στη κινητοποιήση του Κιλκίς παρευρέθηκε εκπρόσωπος της τοπικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, μεταφέροντας μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο δίκαιο αγώνα των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα των Α.με.Α., δήλωσαν μεταξύ άλλων: «Χιλιάδες Α.με.Α είναι σήμερα όμηροι της ανάλγητης, βάρβαρης πολιτικής του Μνημονίου, του Υπουργείου Εργασίας, της τρικομματικής συγκυβέρνησης και της Τρόικας. Το κράτος Πρόνοιας  και το κράτος Δικαίου έχει καταλυθεί οριστικά. Και αυτό σήμερα γίνεται ξεκάθαρο από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στα πιο ευπαθή μέλη της κοινωνίας, τα οποία η πολιτική του Μνημονίου οδηγεί σε κοινωνική ευθανασία. Η τρικομματική συγκυβέρνηση δεν κάνει διακρίσεις: την κρίση θα την πληρώσουν όλοι/ες εκτός από τους πραγματικά υπεύθυνους. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ παλεύει για να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα, για την απαλλαγή της χώρας και του λαού από τα δεσμά των Μνημονίων και της Τρόικας”.

Δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

 

Σχολιάστε