My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συμβολικό άνοιγμα διοδίων

Anoigma-Diodia-den-plirono*Με συμμετοχή της Ειρ. Αγαθοπούλου.

Σε συμβολικό «άνοιγμα» των διοδίων, ως εκδήλωση διαμαρτυρίας αλλά και συμπαράστασης στους διωκόμενους του κινήματος «Δεν πληρώνω», προχώρησαν χθες Κυριακή κινήματα κατά των διοδίων, στα Μάλγαρα, στη Λεπτοκαρυά και στις Αφίδνες. 

 Η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, που βρέθηκε στο πλευρό των διαδηλωτών στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είμαστε εδώ σήμερα για να δηλώσουμε την αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους συμπολίτες μας  που τόλμησαν να αντιταχθούν ενεργά στα παράνομα χαράτσια και την παραχώρηση του εθνικού οδικού δικτύου σε συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα. Οι προσχηματικές κατηγορίες και τα υπέρογκα πρόστιμα έχουν σκοπό να κάμψουν το φρόνημα όσων αγωνίζονται κατά του αντιδημοκρατικού πολιτεύματος που επιβλήθηκε αυτή την περίοδο στη χώρα και κατά της υποδούλωσης του λαού στις λίγες και εκλεκτές οικογένειες που την κυβερνούν.

Η παρουσία του κόσμου σήμερα εδώ, δείχνει ότι έχει πάψει να φοβάται να αγωνίζεται, απλά γιατί πλέον δεν έχει τίποτε άλλο να χάσει εκτός από τη ζωή και την αξιοπρέπειά του. Και αυτά δεν είναι διατεθειμένος να τα χαρίσει σε κανέναν. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα είμαστε δίπλα σε κάθε δίκαιη διεκδίκηση της κοινωνίας».

 

Σχολιάστε