My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έφυγε νωρίς κι ο Γ. Μασμανίδης

Χτυπημένος από τον κορονοϊό έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 67 ετών, ένα ακόμα εκλεκτό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, ο Γιάννης Μασμανίδης, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, στους οικείους και στους πολλούς φίλους με την απεριόριστη αγάπη και εκτίμηση προς το πρόσωπό του.

Ο εκλιπών υπήρξε δραστήριο μέλος της κοινωνίας του τόπου μας, ξεκινώντας από τη γενέτειρά του το Πευκόδασος και απλώνοντας τις δραστηριότητές του στο Πολύκαστρο, σ` ολάκερη τη Παιονία και το νομό Κιλκίς.

Δημοτικός υπάλληλος εν ζωή και μέλος του Συλλόγου ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας, υπήρξε ο ιδρυτής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα Πευκοδάσους, αλλά και του ενός από τους δυο ραδιοφωνικούς σταθμούς που έχουν απομείνει στο νομό μας, του “θρυλικού” πια ΡΑΔΙΟ ΣΥΝΟΡΑ.

Το ΚΙΛΚΙΣ24 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλους τους συγγενείς του αλησμόνητου Γιάννη. Ας είναι αιωνία η μνήμη του!

Συλλυπητήριο

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας αποχαιρετά με βαθιά θλίψη και συγκίνηση το μέλος του Συλλόγου Γιάννη Μασμανίδη που έφυγε απ’ τη ζωή σε ηλικία 67 ετών νικημένος από την κατάρα της εποχής, τον κορωνοϊό.

Ο αγαπητός και αξέχαστος συνάδελφος μας , ήταν εν υπηρεσία γραμματέας της Κοινότητας Πευκοδάσους και τα τελευταία 13 χρόνια στο Καποδιστριακό του Δ. Πολυκάστρου, Προϊστάμενος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών. Ο αγαπητός μας και αξέχαστος Γιάννης πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας και ήταν μπροστάρης στη δραστηριότητά του.

Ο Σύλλογος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Σχολιάστε