My Twitter Feed

31 Οκτωβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα στη κορυφή μεταδοτικότητας -

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου, 2021

Νέοι αντιδήμαρχοι στη Παιονία -

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς στη Διεύθυνση Δασών -

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου, 2021

Η ελπίδα πλέον στις εκπτώσεις -

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου, 2021

Έργα στην oδό προς Θεσσαλονίκη -

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου, 2021

Πρώτος δημοτ. βρεφικός σταθμός -

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου, 2021

Βαλτωμένοι πάντα οι εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου, 2021

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ κόμικς -

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Συλλυπητήρια για τη Φώφη Γενηματά

Για τον θάνατο της Φώφης Γενηματά, συλλυπητήριες δηλώσεις εξέδωσαν πολιτικά πρόσωπα του Νομού Κιλκίς.

Ο Γ. Γεωργαντάς

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στη μακρά πολιτική της διαδρομή, η Φώφη Γεννηματά πορεύτηκε πάντα με αξιοπρέπεια και ήθος. Εύχομαι ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της και την πολιτική της οικογένεια, το ΚΙΝΑΛ».

Η Ειρ. Αγαθοπούλου

Δήλωση Ε. Αγαθοπούλου, βουλεύτριας Κιλκίς και αν. τομεάρχισσας Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά:

“Τι τραγική ειρωνεία, 25 Οκτώβρη 2021, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, μας αποχαιρετά η γυναίκα που έδωσε σκληρή μάχη εδώ και 13 χρόνια με τον καρκίνο του μαστού.

Μια μάχη άνιση, αλλά που την έδωσε με τρομερή αξιοπρέπεια και δύναμη. Ως πολιτικός, από τις δημόσιες θέσεις που κατείχε κατά καιρούς, δεν δίσταζε να αναφερθεί με γενναιότητα και θάρρος στο πρόβλημα υγείας της και να στηρίξει με αυτόν τον τρόπο και άλλες γυναίκες.

Ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια του Κινήματος Αλλαγής έδωσε επίσης πολλές μάχες για τη θέση των γυναικών στην πολιτική, εντός και εκτός Κοινοβουλίου και αυτό θα της το αναγνωρίζουμε και θα της το χρωστάμε πάντα.

Λέμε αντίο σε μια γυναίκα αγωνίστρια, σε μια πολιτικό με ήθος και αξιοπρέπεια και δεσμευόμαστε ως γυναίκες ότι θα βαδίσουμε τα μονοπάτια της ζωής και της πολιτικής με την ίδια γενναιότητα με τη Φώφη Γεννηματά.

Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στους οικείους της.”

Ο Γ. Φραγγίδης

Με τίτλο «αντίο αγαπημένη μας Πρόεδρε Φώφη», ο βουλευτής Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης, εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

“Έφυγες απρόβλεπτα, μας ξάφνιασες Φώφη, πάντα όμως με τον ίδιο αυτοσεβασμό, γενναιότητα και αξιοπρέπεια απέναντι ακόμη και στο θάνατο.

Η ζωή σου ένας δύσκολος και μακροχρόνιος αγώνας. Όμως εσύ άντεξες, αγωνίστηκες, ένωσες την παράταξη, μας καθοδήγησες, μας κράτησες ψηλά.

Μεγάλη η απώλειά σου και δυσαναπλήρωτη για την οικογένειά σου, για τα παιδιά σου, για το σύζυγό σου.

Μεγάλη όμως η απώλειά σου και για όλους εμάς, τους συντρόφους και φίλους, που από το ίδιο μετερίζι και με την καθοδήγησή σου αντέξαμε, δυναμώσαμε στον καθημερινό αγώνα μας για το καλό της κοινωνίας, της Ελλάδας, της παράταξης.

Ήσουν πάντα μια γυναίκα μάχιμη, δυνατή, αποτελεσματική, γενναία και στη ζωή σου και στην πολιτική. Ό,τι και να πει κανείς τέτοιες ώρες για σένα θα είναι λίγο και θα σε αδικεί.

Ο πόνος είναι μεγάλος, η στενοχώρια απερίγραπτη για μια τόσο νέα και γενναία γυναίκα.

Τα θερμά μου από ψυχής συλλυπητήρια σε όλη σου την οικογένεια. Ποτέ δε θα σε ξεχάσουμε!

Σε χαιρετώ με το «αντίο» της θλίψης, σεβαστή και αγαπημένη Πρόεδρέ μας, Φώφη. Καλό Παράδεισο! “

Ο δήμαρχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κι οι εργαζόμενοι του Δήμου Παιονίας

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τη μεγάλη και πρόωρη απώλεια της Φώφης Γεννηματά προς την οικογένειά, τους φίλους και συνεργάτες της.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της 27ης Οκτωβρίου 2021 τηρήθηκε στη μνήμη της ενός λεπτού σιγή ενώ οι σημαίες του δήμου Παιονίας κυμάτιζαν μεσίστιες σε όλα τα δημοτικά κτίρια.

Η ΝΕ Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ

Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής, ο γραμματέας Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Με σεβασμό, θλίψη και οδύνη μπροστά στο ανθρώπινο δράμα της απώλειας αλλά και θαυμασμό για την δύναμη της ψυχής της, απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και σε όλους τους συντρόφους μας για την απώλεια της αγαπημένης μας Προέδρου Φώφης Γεννηματά.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα”.

Η ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ

“Θλίψη και στενοχώρια σκόρπισε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.

Η μέχρι σήμερα Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μετά από πολυήμερη μάχη και χτυπημένη απο την επάρατο νόσο, κατέληξε αφήνοντας φτωχότερη την πολιτική και την ελληνική κοινωνία.

Με περηφάνια και με θάρρος, η μαχητρια της ζωής Φ.Γεννηματα παρέδωσε μαθήματα σε όλους μας, παλεύοντας και δίνοντας πάντοτε κάθε ικμάδα του εαυτού της, χωρίς να υπολογίζει τη λέξη κόστος.

Γενναία μέχρι τέλους, με μοναδικη δύναμη ψυχής, απεδειξε τι σημαίνει αγωνίστρια και έφυγε κατά τραγική σύμπτωση ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου του μαστού (25η Οκτωβρίου).Στέλνοντας με την απώλεια της ένα ισχυρό μήνυμα στον αγώνα κατά του καρκίνου, ότι η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές.

Καλό Παράδεισο, αιωνια η μνήμη της.

Θα την θυμόμαστε πάντα.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους της και στους ανθρώπους του ΚΙΝΑΛ.”

Ο Π. Τονικίδης

Από τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δήμος Αξιών» Παύλο Τονικίδη εκδόθηκε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:

Με βαθιά οδύνη και σεβασμό αποχαιρετήσαμε την Φώφη Γεννηματά. Την αξιοπρεπέστατη και ικανότατη πολιτικό, την δυναμική γυναίκα, την άξια μητέρα.

Ο αδόκητος χαμός της άφησε πίσω δυσαναπλήρωτο κενό αλλά παράλληλα και μια παρακαταθήκη ήθους και δημοκρατικών αγώνων. Πλέον πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας του τόπου μας πλάι στον αείμνηστο πατέρα της.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Ο Κ. Κιλτίδης

Ο αποχαιρετισμός στη Φώφη από τον πρώην υφυπουργό και βουλευτή Κώστα Κιλτίδη:

“Αποχαιρετώ δημόσια, όσους γνώρισα. Την Φώφη την γνώρισα το 2000. Νέος Βουλευτής τότε, στη γαμήλια δεξίωση ενός εκλεκτού και στενού της φίλου, του Τίτου Κοντόπουλου, που έφυγε νωρίς. Από τότε, δεν «χαλαστήκαμε» ποτέ. Αμοιβαία συναισθήματα φιλίας και εκτίμησης. Σήμερα της λέω το πικρό αντίο… κρίμα και άδικο…”

Ο Γ. Αναστασιάδης

Για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, ο πολιτευτής Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Αναστασιάδης εξέδωσε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:

”Έσβησε το όμορφο χαμόγελο σου Φώφη μας, αλλά θα μείνει πάντα χαραγμένο στις καρδιές μας…

Απέραντη θλίψη για την απώλεια της συντρόφου μας Φώφης Γεννηματά, μιας δυναμικής γυναίκας που έδινε πάντα με αξιοπρέπεια όλους τους αγώνες.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Ανδρέα και στα παιδιά της.

Καλό ταξίδι Πρόεδρε.”

Σχολιάστε