My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Δήμος Κιλκίς για επιτυχόντες

Τους επιτυχόντες του Δήμου Κιλκίς στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας συγχαίρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, ενώ παράλληλα καλωσορίζουν τους νέους σπουδαστές στο Τμήμα ΤΕΙ του Κιλκίς.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις νέες και τους νέους του Δήμου μας για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας. Με σκληρή δουλειά, καθημερινό αγώνα, αλλά και αφοσίωση, πέτυχαν έναν δύσκολο στόχο και έφεραν εις πέρας μια από τις πολλές ακόμη δοκιμασίες που θα ακολουθήσουν στη ζωή τους.

Από καρδιάς τους ευχόμαστε καλή πρόοδο στις σπουδές τους και πολλές επιτυχίες στο νέο τους ξεκίνημα. Η χώρα, ειδικά σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους και καταρτισμένους επιστήμονες προκειμένου να μπορέσει να στηριχθεί και πάλι στα πόδια της.

Συγχαρητήρια όμως ανήκουν και στις οικογένειες, αλλά και στους εκπαιδευτικούς των παιδιών, που στάθηκαν δίπλα τους και τους συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες και στις ανησυχίες τους.

Σ’ εκείνους τους νέους που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα ευχόμαστε κουράγιο, δύναμη και ό,τι καλύτερο στην επίτευξη των στόχων τους. Εξάλλου, οι ευκαιρίες δεν σταματούν εδώ. 

Με την ευκαιρία αυτή τέλος, θα θέλαμε να καλωσορίσουμε και όλους τους νέους σπουδαστές στο Τμήμα ΤΕΙ Σχεδίασης και Παραγωγής Ενδυμάτων του Κιλκίς. Τους ευχόμαστε καλή φοίτηση και διαμονή στην πόλη μας”.  

 

 

 

Σχολιάστε