My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συγχαίρουν τους επιτυχόντες

Συγχαρητήρια μηνύματα προς τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ εξέδωσαν, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Φραγγίδης, ο νέος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Ο Γ. Φραγγίδης

Συγχαίρω θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων του Νομού Κιλκίς  αλλά και όλης της χώρας, που κατάφεραν, με σκληρή προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο τους, να πετύχουν την εισαγωγή τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης  και τους εύχομαι να έχουν καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς για τη συνεχή και αμέριστη υποστήριξη που προσέφεραν στους μαθητές  σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην επιτυχία των παιδιών μας.

Η ευθύνη της πολιτείας είναι μεγάλη για τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τους αυριανούς  μας επιστήμονες , προκειμένου με τη σειρά τους και αυτοί να βοηθήσουν τη χώρα μας, να βγει από την παρατεταμένη κρίση.

Ειδικά  σε όσους μαθητές δεν πέτυχαν τον παρόντα στόχο τους , θέλω να τους ενθαρρύνω  να συνεχίσουν την προσπάθεια τους ,καθώς είναι βέβαιο  ότι στην  διαδρομή τους θα υπάρξουν πολλοί στόχοι  που θα πρέπει να επιτευχθούν και τους εύχομαι ολόψυχα να τους  πετύχουν .

Ο Δημήτρης Κυριακίδης

Θερμά συγχαρητήρια στους νέους μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας. Η είσοδός τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι πρώτα από όλα μια ηθική ανταμοιβή για την επίμοχθη διανοητική προσπάθεια που κατέβαλαν και μια μεγάλη προσωπική νίκη που χαροποιεί την οικογένειά τους αλλά και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν κοντά τους και υποστήριξαν τον αγώνα τους.

Το ταξίδι στον απέραντο κόσμο της γνώσης δεν είχε την αναμενόμενη κατάληξη για άλλους τελειόφοιτους. Έχουν όμως μπροστά τους πολλές ευκαιρίες, είτε δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους στους εκπαιδευτικούς στόχους της επιλογής τους είτε αναζητώντας νέους δρόμους που θα οδηγήσουν στην επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Η δική μας προσπάθεια θα είναι σταθερά προσανατολισμένη στην διαμόρφωση εκείνων των συνθηκών που θα επιτρέπουν την παραμονή και αξιοποίηση του έμψυχου επιστημονικού δυναμικού μας εδώ, γιατί μόνο έτσι θα προκόψει ο τόπος μας.

Ο Ανδρ. Βεργίδης

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού Κιλκίς, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τις ευχές μου για την επίτευξη υψηλότερων στόχων. Να έχουν πάντα  στόχο την προσωπική τους επιτυχία και μέσω αυτής την προκοπή της πατρίδα μας.

Επίσης, συγχαρητήρια δικαιούνται τόσο οι δάσκαλοι όσο και οι γονείς τους για την αδιάκοπη συμπαράσταση στον διαρκή αγώνα τους.

Όσοι μαθητές δεν κατάφεραν να δουν το όνειρο τους να γίνεται πράξη, θα πρέπει να πιστέψουν ότι απλά χάθηκε μία μάχη. Θα ήθελα να τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν την προσπάθεια τους με μεγαλύτερη ετοιμότητα και ψυχραιμία. Ο αγώνας για ένα καλύτερο μέλλον είναι μπροστά τους και έχει πολλά στάδια.

Σχολιάστε