My Twitter Feed

17 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κόντρα δήμου με διευθύντρια ΔΕ -

Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Παππάς: Επικίνδυνη μετεστέγαση -

Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Επίσκεψη Κασσελάκη στο Κιλκίς -

Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Έντονο προεκλογικό τριήμερο -

Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κιλκίς: Αλληλεγγύη στη Παλαιστίνη -

Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

24ωρη απεργία στα νοσοκομεία -

Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Σπουδαία έκθεση του ΑΕΙ μας -

Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Παιονία: 2η φάση αδελφοποίησης -

Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Συγχαίρουν τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ – ΤΕΙ

Συγχαρητήρια μηνύματα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων εξέδωσαν πολιτικά πρόσωπα του Κιλκίς:

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης:

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και στις νέες του Δήμου Κιλκίς για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας μας.

Μοιράζομαι μαζί τους τη χαρά της επιτυχίας, που είναι προϊόν σκληρής δουλειάς, με τη βεβαιότητα ότι θα αξιοποιηθεί ως βατήρας αυτοπεποίθησης για την καρποφορία νέων στόχων στην ενήλικη ζωή τους. Σταθερά στηρίγματα ενθάρρυνσης ήταν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί τους, που βλέπουν με ικανοποίηση τους στόχους των παιδιών τους να εκπληρώνονται, και αξίζουν το σεβασμό και τον έπαινό μας.

Μαζί με τους επιτυχόντες αγκαλιάζω πατρικά και τους τελειόφοιτους που δεν ολοκλήρωσαν με τον τρόπο που θα ήθελαν το ταξίδι της γνώσης και τους εύχομαι να μεταμορφώσουν σε δύναμη την εμπειρία τους και να μην εγκαταλείψουν ποτέ τα όνειρά τους.

Όλοι οι νέοι μας είναι οι μικροί φωτεινοί ήλιοι του τόπου μας και είμαι περήφανος για αυτούς.

Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης:

Θερμά Συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Μια πορεία σχολικού βίου στέφθηκε για τους περισσότερους από εσάς με επιτυχία και ξεκινά μία γόνιμη περίοδος της ζωής σας γεμάτη εμπειρίες και στόχους.

Εύχομαι ολόψυχα να την αξιοποιήσετε στο έπακρο, ώστε να πραγματοποιήσετε ότι ονειρεύεστε.

Να μην ξεχνάτε, πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, στη ζωή πάντα υπάρχει και η εναλλακτική διαδρομή.

Μην σταματάτε να προσπαθείτε!

Ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, νέους και νέες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία στην πορεία που ξεκινούν και κάθε εκπλήρωση των στόχων και των φιλοδοξιών που έχουν θέσει.

Η επιτυχία τους αυτή συνιστά επιβράβευση της πολύχρονης προσπάθειάς τους. Ως ακαδημαϊκοί πολίτες πλέον, με προσπάθεια και θέληση θα επιτύχουν και το νέο στόχο τους που είναι η κατάκτηση της επιστημονικής γνώσης.

Συγχαρητήρια ,επίσης και στους γονείς και σε όλους τους εκπαιδευτικούς για την στήριξη σε όλα τα παιδιά, στη διάρκεια αυτής της απαιτητικής διαδρομής τους.

Στους μαθητές και μαθήτριες που προσπάθησαν, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα και επιθυμητά, αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους. Να θυμάστε ότι το μέλλον δεν κρίνεται από μία στιγμή. Η ζωή είναι γεμάτη επιλογές και ευκαιρίες, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας.

Αγαπητά μας παιδιά, σάς εύχομαι υγεία, καλή πρόοδο και σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στη ζωή σας».

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος:

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρά τους. Σήμερα, δικαιώνονται οι κόποι και οι προσπάθειες τόσο των παιδιών, όσο και των οικογενειών τους.

Τα όνειρα τους έρχονται πιο κοντά, μια νέα ζωή ανοίγεται μπροστά τους. Η σκέψη μας όμως είναι και στα παιδιά που δεν πέτυχαν το στόχο τους. Τίποτα όμως δεν τελειώνει σήμερα, η ζωή είναι μια συνεχής μάχη και προσπάθεια.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Σχολιάστε