My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συγκοινωνιακό: Πάλι υποσχέσεις

leoforeio(Βίντεο). Το σοβαρό πρόβλημα των συγκοινωνιών στις περιοχές Λιμνοτόπου, Αξιοχωρίου, Μικρόκαμπου, Ανθόφυτου, Παλαιού και Νέου Αγιονερίου, έφερε σε συζήτηση στη Βουλή τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς, Θεόδωρος Παραστατίδης, καλώντας τον υφυπουργό Υποδομών Μ. Παπαδόπουλο “να απαντήσει στους πολίτες του ν. Κιλκίς που ταλαιπωρούνται και να δώσει λύση στο πρόβλημα αυτό που χρονίζει”.

Σύμφωνα με τον κ. Παραστατίδη, ο υπουργός δεσμεύτηκε να φέρει τροπολογία στη Βουλή με την οποία θα υπάρξει συμφωνία ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα την κάλυψη των αναγκών των ως άνω οικισμών.

Για «ΑΛΜΑΚΟ»

Επιπλέον,  ο βουλευτής είχε προγραμματισμένη τη συζήτηση της αναφοράς με αριθμ. 400/3.07.2014 που αφορά στο σοβαρό ζήτημα της μη καταβολής δεδουλευμένων προς τους εργαζόμενους της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. «ΑΛΜΑΚΟ», η οποία ενώ είχε οριστεί να συζητηθεί την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, τελικά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κωλύματος  που επικαλέστηκε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης.

Ωστόσο, ο κ. Παραστατίδης κατέθεσε νέο αίτημα για συζήτηση της Αναφοράς, η οποία και ορίστηκε για την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου.

Δείτε το βίντεο για το συγκοινωνιακό θέμα:

Σχολιάστε