My Twitter Feed

22 Φεβρουάριος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αυξήσεις μισθών για κοινωφελή εργασία -

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος, 2019

Κοινή δήλωση Σιωνίδη – Τζούρτζου -

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος, 2019

Δωρεάν εξοπλισμός για λήψη TV -

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος, 2019

Η Λ.Σ. για 13ο και 14ο μισθό -

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος, 2019

Μπλογκ Λαϊκής Συσπείρωσης -

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος, 2019

Η σχέση Εργατικού Κέντρου-ΑΝΚΙ -

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος, 2019

Εκδήλωση ΚΙΝΑΛ με Χριστοδουλάκη -

Τετάρτη, 20 Φεβρουάριος, 2019

Σούλης: Τέλος στο «τσιμεντόπαρκο» -

Τετάρτη, 20 Φεβρουάριος, 2019

Συγκλονιστικός ο ΓΑΣΚ στον Μαραθώνιο!

gaskilkis1Πρωτιές για Φ. Αβράμογλου & Δ. Καραμανίδη στα 1000μ.

Όλη σχεδόν η δρομική Ελλάδα ήταν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, και έδωσε την ώθηση στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος να σπάσει όλα τα ρεκόρ συμμετοχών. 1.111 μαραθωνοδρόμοι ολοκλήρωσαν τον επίπονο αγώνα των 42,195 χιλιομέτρων, 1.943 το δεκάρι, και άλλοι 3.347 το πεντάρι.  Επίσης περισσότερα από 2000 παιδιά ηλικίας δημοτικού σχολείου έτρεξαν στον μικρό αγώνα που έγινε για αυτά στη παραλία της Θεσσαλονίκης.

Το δικό τους μήνυμα κατά της τρομοκρατίας που έφτασε να εκμεταλλεύεται και να χρησιμοποιεί ακόμη και αθλητικές διοργανώσεις μαζικής συμμετοχής ερασιτεχνών αθλητών (βομβιστική επίθεση στον τερματισμό του Μαραθωνίου Βοστόνης τη περασμένη βδομάδα), έδωσαν οι  δρομείς τρέχοντας με το αυτοκόλλητο «Why?» και τις μαύρες κορδέλες που μοιράστηκαν στους συμμετέχοντες σε όλους τους αγώνες.

Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς έδωσε για ακόμη μία χρονιά δυναμικό παρόν στη διοργάνωση με αθλητές του να συμμετέχουν τόσο στο μαραθώνιο, όσο και στους παράλληλους δρόμους των δέκα και πέντε χιλιομέτρων . Ωστόσο, εκεί που η συμμετοχή του ΓΑΣΚ  ήταν συγκλονιστική ήταν ο αγώνας των 1000 μ μαθητών ηλικίας δημοτικού σχολείου στον οποίο όχι απλά συμμετείχε με 22 μικρούς αθλητές & αθλήτριες των Ακαδημιών του αλλά κατάφερε να κερδίσει τις πρώτες θέσεις τόσο στην κατηγορία των αγοριών όσο και των κοριτσιών.

IMGP4408

Η εντεκάχρονη Φανή Αβράμογλου εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά φέτος κερδίζοντας με άνεση τον αγώνα και φυσικά την κατηγορία των κοριτσιών, ακολουθούμενη από τον δωδεκάχρονο Δημήτρη Καραμανίδη που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του αγώνα και στην πρώτη της κατηγορίας των αγοριών, επιβεβαιώνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την απόλυτη κυριαρχία του ΓΑΣ Κιλκίς.

Δίπλα στους δύο μικρούς πρωταγωνιστές και τα υπόλοιπα “αστεράκια” των ακαδημιών του ΓΑΣΚ που βίωσαν με διάθεση τον δικό τους πανέμορφο αγώνα και χειροκροτήθηκαν για την υπέροχη προσπάθειά τους. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνα Μαδαράκη και Δημήτρη Μαδαράκη, Γιάννη Σαββίδη, Έλενα Μπόζη, Άννα Βουτσαλά, Εβελίνα Σάμσα, Βάσω Καραμανίδου, Ζωή – Αγάπη Σφήκα, Μαρία Ντουμανίδου, Αλέξανδρο Αλέρου, Αναστασία Μαβίδου, Βαγγέλη Παπαδόπουλο , Αναστασία Αναστασιάδου, Γιώτα & Αναστασία Φαρμάκη, Δήμο Αποστολίδη, Δέσποινα Γεωργιάδου και Δώρα Τραπεζίδου.

Στο επίσημο αγωνιστικό σκέλος ο Αντώνης Σαρίδης τερμάτισε στην 221η θέση του μαραθωνίου με 3 ώρες 36’19» , επίδοση που είναι και ατομικό του ρεκόρ, ενώ στην 783η θέση του αγώνα τερμάτισε ο Λάζαρος Σιδηρόπουλος με 4 ‘ωρες 42’18 που αντιμετώπισε προβλήματα και σίγουρα τόσο η θέση όσο και η επίδοση δεν ανταποκρίνονται στις δυνατότητές του.

Στα 10.000 ο Στέλιος Δελόγλου ήταν 174 ος στη γενική κατάταξη με 48’54» ενώ στα 5000 μ ο Κυριάκος Αβράμογλου τερμάτισε 375ος με 26’37.

Την αποστολή του ΓΑΣ Κιλκις συνόδεψαν στους αγώνες ο Πρόεδρος του ΓΑΣΚ Γιώργος Κωνσταντινίδης , οι Έφοροι κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣΚ Βλάσης Μαβίδης & Τάσος Βογιατζής , ο αντιπρόεδρος του ΟΠΟΝΓΑ δήμου Κιλκίς Νίκος Σερασκέρης και οι γονείς των μικρών αθλητών του τμήματος που πήραν μέρος στους αγώνες.

 

Σχολιάστε