My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

“Στόχος μας η Αυτοδυναμία”

“Οι εκλογές αυτές θα πρέπει να δώσουν αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ισχυροποιηθεί η διαπραγματευτική ισχύς της χώρας μας και να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε απρόσκοπτα το πρόγραμμα ανακούφισης της κοινωνίας”.

agathopoulou-eiriniΑυτό υπογράμμισε πριν λίγο σε συνέντευξη της στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, η Ειρήνη Αγαθοπούλου, διευκρινίζοντας ότι το κόμμα της θα επιδιώξει σε κάθε περίπτωση τις μετεκλογικές συνεργασίες σε προγραμματική βάση.

Αναφερόμενη στις πρώτες προεκλογικές διεργασίες, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ  στο νομό Κιλκίς, όπως και οι υπόλοιποι συνδυασμοί σ` όλη τη χώρα, θα διέπεται από μια φιλοσοφία ανοίγματος στη κοινωνία, με υποψηφιότητες που δεν θα περιορίζονται στα οργανωτικά όρια του κόμματος.

“Θα υπάρχουν και υποψήφιοι που δεν είναι μέλη του κόμματος”, είπε, προσθέτοντας ότι η σύνοδος της ΚΕ την ερχόμενη Παρασκευή και οι εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου του κόμματος το Σαββατοκύριακο θα καταλήξουν στην έγκριση των συνδυασμών, καθώς και του κυβερνητικού προγράμματος.

“Αμέσως μετά θα ξεκινήσει σε έντονους ρυθμούς η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος”, κατέληξε η κ. Αγαθοπούλου και ευχήθηκε “η νέα χρονιά να φέρει αξιοπρέπεια και χαμόγελο, να είναι μια χρονιά αγωνιστική διεκδικώντας αυτά που πραγματικά μας αξίζουν”.

Ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ
Σχολιάστε