My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Προωθείται ο Εκκλησιαστικός Τουρισμός

Με στόχο την προώθηση του Εκκλησιαστικού Τουρισμού, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη υπηρεσιακών στελεχών  του τομέα τουριστικής προβολής, από χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης,  στα μοναστήρια του νομού μας.     

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε  την περασμένη Τετάρτη 11 Ιουλίου, στα πλαίσια του διασυνοριακού προγράμματος INTERREG. Κατά την επίσκεψή τους στο νομό τα 14 στελέχη συνοδεύονταν από τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, Παν. Γεωργόπουλο.

Προορισμοί των επισκεπτών ήταν τα δυο μοναστήρια του Πάικου, σε Γρίβα και Πεντάλοφο. Εκεί τους υποδέχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης, Χρ. Γκουντενούδης, και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας.

Στις Ι. Μονές Ραφαήλ και Οσίου Νικοδήμου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους καθηγούμενους, Βησσαρίωνα και Χρυσόστομο αντίστοιχα, για το ιστορικό και τη δραστηριότητα των Μονών.

Οι επισκέπτες εξέφρασαν τον θαυμασμό τους τόσο για την υψηλή πνευματικότητα των Ιερών Κοινοτήτων, όσο και για την φυσική ομορφιά της περιοχής. Η ικανοποίηση της ομάδας θα μεταφρασθεί σε ένταξη των δυο Μονών στο δίκτυο προορισμών του προγράμματος για τους επισκέπτες.

Την πλήρη ικανοποίησή του για τ` αποτελέσματα της επίσκεψης εξέφρασε  ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Π.Κ.Μ. ενώ μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Γκουντενούδης παρέθεσε γεύμα στο παρακείμενο ξενοδοχείο ‘ΠΑΡΥΦΕΣ’ της Γρίβας.

 

 

Σχολιάστε