My Twitter Feed

24 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Περιπατητές: Υπέρ της μονάδας αλλά… -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Πήραμε πάλι την ανιούσα; -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Μέτρα για σεξουαλική βία -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Μαστογράφος στο ΓΝ Γουμένισσας -

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, 2021

ΜέΡΑ25: Ομάδα Βάσης στο Κιλκίς -

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, 2021

Μένουμε σε μονοψήφιους αριθμούς -

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου, 2021

Αγώνας για εξυγίανση της ΔΕΥΑΚ -

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου, 2021

“Αναξιοπιστία και εμπαιγμός” -

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου, 2021

Στο β` μέρος ήταν Κιλκισιακός (3 – 0)

Πρεμιέρα με νίκη για τον Κιλκισιακό που επιβλήθηκε το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο με 3-0 της Α.Ε. Πεδινού. Η ομάδα του Μάκη Δανδίκα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο πέτυχε και τα τρία τέρματα.

kilkisiakosΣτο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ μπήκε δυνατά, αλλά δε μπόρεσε να φτάσει σε κάποια καλή φάση. Από το 15′ και μετά το Πεδινό ισορρόπησε και έκλεισε καλά τους χόρους. Τα σουτ του Μπελίτσα και του Πολύζου δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα του Πεδινού, με την ομάδα μας να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Βαχανελίδη στο 40′.

Στο 44′ ο Νίκος Ζάικος αντέδρασε εξαιρετικά στο σουτ του Μάναλη.
Στην επανάληψη ο Κιλκισιακός μπήκε με σκοπό το γρήγορο γκολ και αφού πρώτα είχε διπλό οριζόντιο δοκάρι στο 49′ με τους Λογγινίδη και Δρόσο, άνοιξε το σκορ στο 55′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολύζου ύστερα από ανατροπή του Βαχανελίδη.

Στο 78′ ο Δρόσος έστρωσε στον Μπελίτσα και αυτός με δυνατό σουτ μέσα από τη περιοχή έκανε το 2-0, και στο 84′ ο Δρόσος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε για το τελικό 3-0.

Το Σάββατο ο Κιλκισιακός αντιμετωπίζει και πάλι στο Στάδιο τον Αλέξανδρο Κιλκίς για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές σας καλούν να δώσετε βροντερό παρών, όπως και σήμερα, στο γήπεδο για να φτάσει η ομάδα μας στη δεύτερη νίκη!

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ζάικος, Τσαμτζίδης (71′ Νικολαΐδης), Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Πολύζος, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Ρωμανίδης (75′ Ευθυμιάδης), Βαχανελίδης (61′ Κουραλίδης), Δρόσος.

Α.Ε. ΠΕΔΙΝΟΥ: Στρατηγούσης, Μαλάτος (82′ Νέλι), Παπάκης, Κάργας, Νικολαΐδης (69′ Τορνικίδης), Καζαντζίδης, Κουρτίδης, Μάναλης (76′ Κυπαρίσσης), Ελέζογλου, Αγαθαγγελίδης, Ρωσσίδης.

Κάλεσμα για Σχολή Ποδοσφαίτου

Εσείς δε φέρατε ακόμη τα παιδιά σας στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού; Το γήπεδο του Σαλάτς προσφέρει τα πάντα από θέματα ασφάλειας και εγκαταστάσεων στα μέλη της ακαδημίας του Κιλκισιακού.

Μεγάλα γήπεδα με φυσικό χόρτο για τους αθλητές μας, ξεχωριστές εστίες για κάθε τμήμα ανάλογα με την ηλικία τους και ολοκαίνουρια υλικοτεχνική υποδομή.

Σε κάθε νέο μέλος δίνεται ΔΩΡΕΑΝ στολή αγώνα και τσάντα αποστολής.
Πληροφορίες στο 6948 054 439 (Ηλίας Ζλατούδης).

Ώρα για αγώνες

Άλλη μια εβδομάδα προπονήσεων ολοκληρώθηκε για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού. Μαζική συμμετοχή σε όλα τα ηλικιακά τμήματα, με σωστή διαχείριση των παιδιών από τους προπονητές, ούτως ώστε να κυλούν όλα ομαλά στις προπονήσεις.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο ταξίδι της ακαδημίας για αγώνες.

Δελτίο τύπου από Κιλκισιακό

Σχολιάστε