My Twitter Feed

23 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Στο ελεος της κακοκαιριας ολος ο νομος

Στο έλεος της κακοκαιρίας συνεχίζει να βρίσκεται και σήμερα Τρίτη ο νομός μας, με τις ισχυρές χιονοπτώσεις που σημειώνονται απ` τις πρώτες πρωινές ώρες να` χουν επιτείνει στο έπακρο τα προβλήματα που δημιούργησε η χθεσινή παγωνιά.

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων είναι κλειστά σ` ολόκληρο το νομό, ενώ και πολλές δημόσιες υπηρεσίες υπολειτουργούν, καθώς πολλοί εργαζόμενοι δεν μπόρεσαν να μεταβούν στους χώρους εργασίας τους. Όσο για την συγκοινωνία, διεξάγεται με αλυσίδες σ`όλο σχεδόν το οδικό δίκτυο του νομού, και σίγουρα μεταξύ των ορεινών οικισμών.

Τόσο η Αντιπεριφέρεια, όσο και οι δήμοι προσπαθούν με γκρέιτερ και αλατιέρες να παρέμβουν για εκχιονισμό δρόμων και αντιμετώπιση του παγετού, αλλά στις ορεινές τουλάχιστον περιοχές τ` αποτελέσματα είναι ακόμα πενιχρά.

Στο μεταξύ, με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, απαγορεύεται σήμερα  έως τις 2 το μεσημέρι η κυκλοφορία όλων των φορτηγών  μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, που κινούνται στην ΠΑΘΕ από τον Σ.Σ. Ευζώνων έως και τα όρια του νομού Κιλκίς με το νομό Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε