My Twitter Feed

15 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είμαστε στο πλευρό των παραγωγών -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Στη Βουλή η δίωξη Αχ. Καλεμκερίδη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά όλα τα σχολεία και την Τρίτη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Τέρπυλλος και νομός σε κατάψυξη! -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

“Δίνουν τις λαϊκές σε επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Ο χιονιάς έφυγε, η “Μήδεια” μένει -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά τη Δευτέρα όλα τα σχολεία -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένουμε …μονοψήφιοι -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Στα προημιτελικά ο Κιλκισιακός

Ανώτερος ο Κιλκισιακός επιβλήθηκε το Σάββατο με 3-0 του Αγίου Χαραλάμπους και πήρε τη πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς.

kilkisiakos-agios-haralabos-2Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Κώστας Λογγινίδης με πλασέ έξω από τη περιοχή στο 11′, ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα και στο 87′ μετά από ασίστ του Πολύζου, με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 90′ όταν με σουτ έξω από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ο ΑΟΚ , που δε κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα, είχε τον πλήρη έλεγχο, είχε χαμένο πέναλτι με τον Μπελίτσα στο 45′ που έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Πολύζου στο 61′.

Η ομάδα του Μάκη Δανδίκα σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όμως το θετικό είναι πως έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κοιτά πλέον το παιχνίδι για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το Πεδινό.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ζάικος, Τσματζίδης (71′ Δασκάλου), Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Πολύζος, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Ρωμανίδης, Βαχανελίδης (53′ Κουραλίδης), Ευθυμιάδης (55′ Νικολαΐδης).

ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: Τριανταφυλλίδης, Κουτσάγιας, Παπαδόπουλος (63′ Χατζηλάρι), Καλαϊτζής, Ελέζογλου, Τσαουσίδης, Ζαπουλίδης, Παπαλέξης, Θεοδοσίου, Ακριτίδης, Τοπχαράς.

%ce%ba%ce%b9%ce%bb%ce%ba%ce%b9%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%82-%ce%b2Στη τελική ευθεία ο Κιλκισιακός Β`

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, με τον νέο τεχνικό Θωμά Σαραφίδη να κερδίζει με τη συμπεριφορά του τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού συνεχίζει τις προπονήσεις στο γήπεδο του Σταυροχωρίου με αμείωτους ρυθμούς, αφού υπάρχουν υψηλοί στόχοι στο εφετινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, με τη πρεμιέρα να είναι την άλλη Κυριακή στον Σταθμό Μουριών.

Το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης ο Κιλκισιακός Β΄ δίνει φιλικό αγώνα στο Σταυροχώρι με την ομάδα του Βαφειοχωρίου.

kilkisiakos-gynaikesΈτοιμα να πρωταγωνιστήσουν τα κορίτσια
Φέτος ο Κιλκισιακός θα λάβει μέρος και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Γυναικών, με τη νεοσύστατη ομάδα του. Στις παίκτριες θα δοθεί μέσα στην εβδομάδα ειδικό πρόγραμμα ούτως ώστε να είναι απολύτως έτοιμες για την έναρξη της προετοιμασίας, η οποία έχει οριστεί για τις 4 Οκτωβρίου.

Στον Κιλκισιακό έχουμε θέσει υψηλό στόχο για το πρωτάθλημα, καθώς υπάρχει μεγάλο ταλέντο στις νεαρές μας παίκτριες, κάτι που φάνηκε και πέρσι στα φιλικά που έδωσαν και με ομάδες Β΄ Εθνικής.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του Νομού Κιλκίς να στηρίξει αυτή τη προσπάθεια, και να είναι σίγουρος πως η Γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού θα του δώσει πολλές χαρές την εφετινή σεζόν!

kilkisiakos-sxoliΤα μεγάλα προνόμια της Σχολής

Καθημερινά έρχονται ενθαρρυντικά μηνύματα στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, αφού οι επισκέψεις από γονείς και παιδιά ολοένα και αυξάνονται. Η σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται στο γήπεδο του Σαλάτς, η άμεση εξυπηρέτηση από τους υπευθύνους του Κιλκισιακού, αλλά και το γεγονός πως πρόκειται για μια μεγάλη οικογένεια, οδηγούν τους γονείς στο να φέρουν τα καμάρια τους στον ΑΟΚ.

Οι εγγραφές έχουν πάρει…φωτιά, καθώς τα προνόμια που δίνει η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού σε νέα μέλη είναι μεγάλα.
Με κάθε νέα εγγραφή δίνεται ΔΩΡΕΑΝ στο κάθε παιδί στολή αγώνα και τσάντα αποστολής, ενώ το ετήσιο πακέτο είναι το χαμηλότερο της αγοράς. Από εκεί και πέρα από τη μπουτίκ της Ακαδημίας του Κιλκισιακού μπορείτε να προμηθευτείτε σε χαμηλές τιμές τα απαραίτητα, και μόνο εφόσον εσείς το επιθυμείτε, για να κάνετε πιο εύκολη τη προπόνηση των παιδιών σας.
Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο 6948 054 439 (Ηλίας Ζλατούδης).
Σχολιάστε