My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Στη ΠΕΔΚΜ ο Δ. Κυριακίδης

Ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, συμμετείχε τη Τετάρτη στην ενημερωτική συνάντηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Ε.Δ.Κ.Μ.).

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η διοικητική λειτουργία των δήμων στο νέο θεσμικό πλαίσιο του Κλεισθένη, η οικονομική διαχείρισή τους και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρονται για την περαιτέρω ενίσχυσή τους.

Οι θεματικές που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση της Π.Ε.Δ.Κ.Μ. κάλυψαν το σύστημα της δημοτικής διακυβέρνησης και την εποπτεία του, ζητήματα οικονομικής διοίκησης συνυφασμένα με το μεσοπρόθεσμο προγραμματισμό και την αναδιοργάνωση των Δήμων καθώς και τα χρηματοδοτικά προγράμματα που μπορούν να αξιοποιήσουν οι τελευταίοι για να αντλήσουν χρήσιμους πόρους σε έργα υποδομής.

Τις εργασίες της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, παρακολούθησαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι του πλειοψηφήσαντος δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ Θεμιστοκλής Κοσμίδης, Γιώργος Μπαλάσκας και Γιάννης Χατζηαποστόλου.

Σχολιάστε