My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Στη Μονή Γρίβας, ο “Αγ. Ευγένιος”

moni-grivas-kilkisΤην Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 (Γ΄ Χαιρετισμών) μέλη και φίλοι του Συλλόγου Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς «Ο ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ» συμμετείχαν σε εκδρομή – προσκύνημα που οργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο στο Μοναστήρι Αγίου Ραφαήλ της Γρίβας – Γουμένισσας και κατόπιν απόλαυσαν τον απογευματινό τους καφέ στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΥΦΕΣ» έχοντας μπροστά τους την υπέροχη θέα της περιοχής της Παιονίας.

Στο σύντομο χαιρετισμό της η Πρόεδρος Κολεσιώτου Γεωργία αφού ευχαρίστησε τα 105 άτομα, μέλη και φίλους του Συλλόγου, η συμμετοχή των οποίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία (δύο λεωφορεία), λέγοντας ότι το γεγονός αυτό δίνει δύναμη και δημιουργεί προϋποθέσεις στη διοίκηση να πραγματοποιήσει και άλλες δράσεις, προανήγγειλε τις μελλοντικές δραστηριότητες του Συλλόγου μεταξύ των οποίων είναι η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Χρήστου Ίντου με τίτλο «ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ 1912-1913 Από το Κιλκίς, στη Δοϊράνη και στη Στρώμνιτσα» που θα γίνει το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 ώρα 7μμ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς με τη συμμετοχή και των Συλλόγων «ΑΡΜΟΝΙΑ» και «ΒΗΜΑΤΙΖΩ» στα πλαίσια των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης Κιλκίς.

Η κα.Κολεσιώτου Γεωργία τόνισε ότι δεν ήταν τυχαίο που επιλέχθηκε ένα μοναστήρι στην περιοχή της Γουμένισσας αφού ο Σύλλογος περιλαμβάνει όλο το Νομό και για το λόγο αυτό οι δράσεις του δεν περιορίζονται μόνο στα όρια του Δήμου Κιλκίς αλλά πρόκειται να διοργανωθούν δραστηριότητες και στο Δήμο Παιονίας. Ήδη προγραμματίζεται για το μήνα Μάϊο ομιλία στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου ιατρικού περιεχομένου με θέμα τη διατροφή.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει Μάϊο θα διεξαχθούν εκλογές για την εκπροσώπηση του Συλλόγου στην Ομοσπονδία Καρκινοπαθών Ελλάδος και στην Εθνική Συνομοσπονδία Αναπήρων Ελλάδος όπου θα μεταφέρονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιφέρεια. Στην ίδια Γ.Σ. θα αποφασιστεί τροποποίηση του καταστατικού προκειμένου να ενταχθούν φίλοι – αρωγοί που θα συνδράμουν στην επίτευξη των στόχων του.

Η διοργάνωση ενός διήμερου στην περιοχή της Ουρανούπολης – Αμμουλιανής θα είναι η επόμενη εκδρομή στα τέλη του Ιουνίου που θα συνδυαστεί με προσκύνημα ιερών λειψάνων από το Άγιο Όρος.

Η Πρόεδρος αφού ευχαρίστησε ιδιαίτερα τις κυρίες που προσφέρθηκαν να διακοσμήσουν με πολύ μεράκι και τέχνη τις πασχαλινές λαμπάδες ανήγγειλε την Έκθεση Ζωγραφικής που θα εγκαινιαστεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 στα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού Αριστείδου 1 – ισόγειο, όπου θα εκτίθενται έργα του γνωστού κιλκισιώτη ζωγράφου Τσιλιγκερίδη Χρήστου ο οποίος εκφράζεται με όλη την ευαισθησία που τον διακατέχει μέσα από τους πίνακές του. Η Έκθεση Ζωγραφικής θα είναι επισκέψιμη για το κοινό μέχρι την 15η Μαϊου 2013 κατά τις απογευματινές ώρες.

 

 

Σχολιάστε