My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Στην ουσία βγήκαμε κερδισμένοι”

Αναφερόμενη στο εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, η βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου τόνισε σε συνέντευξή της στον Ρ/Σ “στο Κόκκινο”:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε αλλά στην ουσία βγήκε κερδισμένος, καθώς με ένα ποσοστό άνω του 30% δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια αποτυχία ενός κόμματος το οποίο είχε ανοδική πορεία, ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία και σήμερα, μετά από τεσσεράμισι χρόνια διακυβέρνησης κατάφερε να διατηρήσει ιδιαίτερα ψηλά τα ποσοστά του και να είναι ένας από τους δύο πολύ ισχυρούς πόλους στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό”.

“Αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, την αριστερά και τις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας” σημείωσε και εκτίμησε πως “το μεγάλο στοίχημα για αυτή την κοινοβουλευτική περίοδο θα είναι να μην γυρίσουμε πίσω και να μην αλωθούν όλα αυτά που με πολύ κόπο χτίστηκαν τα τεσσεράμισι χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ”.

Αναφερόμενη στην απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ να μεταφέρει την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων και το Κέντρο Ερευνών στο υπουργείο Εργασίας, η κ. Αγαθοπούλου την χαρακτήρισε «μεγάλο πλήγμα για την ισότητα των φύλων».

“Η ισότητα των φύλων είναι πολύ μακριά από τις πολιτικές της ΝΔ, δεν είναι στις προτεραιότητες της» τόνισε, προσθέτοντας:

«Απαξιώνεται πλήρως το δίκτυο δομών για την έμφυλη βία που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα και εξυπηρετεί περιστατικά έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας, απαξιώνεται όλη η πολιτική των προηγούμενων ετών για την καταπολέμηση των έμφυλων στερεοτύπων και μια σειρά άλλων στοιχείων της πατριαρχικής δομής αυτής της κοινωνίας».

Εκτίμησε παράλληλα ότι «αυτή η κυβέρνηση γενικότερα έχει ένα μένος απέναντι στα δικαιώματα» και θα ασκήσει «σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική απέναντι σε κάθε είδους δικαιώματα».

Σχολιάστε