My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Στα εγκαίνια της Παιδιατρικής

*Παραβρέθηκε ο Δ. Τσαντάκης.

Τα εγκαίνια λειτουργίας της ανακαινισμένης παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Κιλκίς πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Τρίτη 9 Απριλίου.

Η ανακαίνιση της πτέρυγας ολοκληρώθηκε με προσφορά ποσού από το σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και με εισφορές πολιτών και φορέων καθώς και με τη συμβολή της τεχνικής υπηρεσίας και εθελοντική εργασία από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση φορέων και πολιτών σε θέματα και δομές υγείας είναι θεμέλιος λίθος για μια κοινωνία που σέβεται και προσέχει τον άνθρωπο. Το έργο της ανακαίνισης της παιδιατρικής πτέρυγας αποτελεί απτό παράδειγμα.

Διαμορφώθηκαν δύο νέοι θάλαμοι και ιατρικές υποδομές καθώς και έργα υποδομής σε διαδρόμους, εισόδους και γενικότερος εξωραϊσμός της παιδιατρικής κλινικής. Με αυτές τις εργασίες παρέχεται πια πλήρη και αξιοπρεπή νοσηλεία στους ωφελούμενους που είναι παιδιά ασθενείς.

Ο Δημήτρης Τσαντάκης με την παρουσία του δείχνει το ενδιαφέρον της νέας δημοτικής αρχής για τα θέματα υγείας των πολιτών και στήριξη του νοσοκομείου Κιλκίς.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο διοικητής του νοσοκομείου Θοδωρής Ρεβενάκης, ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Στρατής Πλωμαρίτης, η διευθύντρια Σοφία Χρυσοστομίδου και η εκπρόσωπος του σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» Νίκη Ζολότα. Η διευθύντρια αναφέρθηκε κι ευχαρίστησε τους δωρητές που μεταξύ αυτών ήταν και ο Δημήτρης Τσαντάκης. Παρόντες στα εγκαίνια ήταν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς, Ηλίας Μητρούλης, Χριστίνα Χρυσοχοϊδου και Άννα Νικολαϊδου.

Δελτίο τύπου από Δ. Τσαντάκη

Σχολιάστε