My Twitter Feed

10 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΕΛΜΕ: Κι άλλες παραιτήσεις αιρετών -

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου, 2021

Έξι νέοι γιατροί στα Νοσοκομεία μας -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Τ. Κεσίδης: Και πάλι συντονιστής -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Νέα κόντρα για το προσφυγικό -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Σε απόγνωση ο εμπορικός κόσμος! -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Ηχηρή παραίτηση αιρετών ΔΑΚΕ -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Αγρότες κομμένοι από ενισχύσεις -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Να σταματήσει η πειθαρχική δίωξη -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Σούλης κατά Τσίπρα για τον TAP

Ο Πολιτευτής Ν. Κιλκίς Αναστάσιος Καζαντζίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση με την ευκαιρία των εγκαινίων για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ:

kazantzidis“Εγκαινιάσθηκε σήμερα (χθες) ένα μεγάλο έργο που οραματίσθηκε και σχεδίασε η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς σε μια τελετή στην οποία παρέστη ένας άνθρωπος που πολέμησε λυσσαλέα την μεγάλη αυτή αναπτυξιακή επένδυση, ο κ. Τσίπρας.

Ο σημερινός και πιο αποτυχημένος πρωθυπουργός που γνώρισε η χώρα κάτι ανάλογο είχε πράξει και με μια άλλη μεγάλη επένδυση που έφερε και πάλι η ΝΔ και η κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή στην Ελλάδα.

Αναφέρομαι στην μεγάλη Κινεζική εταιρεία COSCO την οποία ο κ. Τσίπρας κατηγορούσε όσο ήταν στην αντιπολίτευση με τρόπο επαίσχυντο και επικίνδυνο αλλά όταν ήρθε στην εξουσία … έχασε τη γλώσσα του και έτρεχε καταϊδρωμένος να φωτογραφηθεί με τους Κινέζους αξιωματούχους.

Τα λόγια περιττεύουν. Τι να πει κανείς για έναν τόσο ανακόλουθο και πολιτικά ανίκανο πρωθυπουργό; Ο μόνος δρόμος είναι να φύγει το ταχύτερο δυνατόν γιατί η παραμονή του μόνο επιζήμια είναι για τους Ελληνες.”

Σχολιάστε