My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Σοσιαλιστική Προοπτική: Εντείνει δράση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της συνάντησης των στελεχών της Σοσιαλιστικής Προοπτικής που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016.

sosialistiki-pooptiki3Ο Όμηρος Ταχμαζίδης, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου (οργάνωση Θεσσαλονίκης), προέβη στον απολογισμό της  μέχρι τώρα δράσης της Οργάνωσης. Ανασκόπησε τα πολιτικά και οργανωτικά βήματα, την επικοινωνιακή πολιτική της Σοσιαλιστικής Προοπτικής, τονίζοντας ότι το κόμμα αρχίζει να κεφαλαιοποιεί πλέον τη μέχρι τώρα εντατική και συστηματική δουλειά που έγινε από την ίδρυσή του, πριν ενάμιση έτος, έως σήμερα.

Ο Σπύρος Κότσιας, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου (οργάνωση Αθήνας), έκανε την εισήγηση για την πολιτική κατάσταση. Ανέλυσε διεξοδικά τις εξελίξεις σε συνάρτηση με την εξάρτηση της χώρας από τους δανειστές και την πολιτική των «μνημονίων» που έχει επιβληθεί στον ελληνικό λαό και την οποία ακολουθεί κατά γράμμα, με νέους σκληρότερους όρους, η νέα κυβέρνηση. Καταληκτικά αναφέρθηκε στα πολιτικά προβλήματα στα οποία καλείται να απαντήσει η “Σοσιαλιστική Προοπτική”.

Ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου (οργάνωση Σερρών), εισηγήθηκε για τον πολιτικό / οργανωτικό σχεδιασμό και την πολιτική δράση του αμέσως επόμενου διαστήματος. Επίσης αναφέρθηκε στη συμβολή της “Σοσιαλιστικής Προοπτικής” στην κατεύθυνση συνεννόησης πολιτικών δυνάμεων με σαφή αντιμνημονιακά, αντινεοφιλελεύθερα χαρακτηριστικά. Επισήμανε ότι η οργάνωση δυσκολεύεται στην ανεύρεση ουσιαστικών “συνομιλητών” για τον προσδιορισμό ενός κοινού παρονομαστή, έσπευσε όμως να υπογραμμίσει ότι η Σοσιαλιστική Προοπτική θα πρέπει να είναι έτοιμη να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές, είτε με ένα μετωπικό σχήμα, είτε με δικούς της αυτοτελείς συνδυασμούς.

Τα συνολικά πορίσματα και οι αποφάσεις της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν στελέχη από διάφορες πόλεις, θα δοθούν στη δημοσιότητα από το Εκτελεστικό Γραφείο της “Σοσιαλιστικής Προοπτικής” μετά την επόμενη τακτική συνεδρίασή του.

Σχολιάστε