My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Σοκ από το χαμό του Ν. Ταχτσίδη

Σοκ στη τοπική κοινωνία του Κιλκίς και όχι μόνο προκάλεσε η θλιβερή είδηση του απροσδότητου θανάτου του αντιδημάρχου Κιλκίς (Τεχνικών Εργων), ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 51 ετών, το πρωί της Κυριακής 5 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας «Ειδήσεις», ο Ν. Ταχτσίδης πήγαινε με το αυτοκίνητό του από το Κιλκίς στη Λειβαδιά Σερρών, προκειμένου να παραστεί σε μνημόσυνο, όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία. Συνέχισε όμως το ταξίδι του και όταν οι πόνοι στο στήθος επιδεινώθηκαν αποφάσισε να γυρίσει πίσω, όταν πια είχε φθάσει στο ύψος της Αγίας Παρασκευής.

Οδήγησε ο ίδιος και έφθασε μέχρι το Κέντρο Υγείας Δροσάτου, όπου έδωσε τα στοιχεία του και υπέγραψε Σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, στο Κ.Υ. του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ειδοποίθηκε το ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Κιλκίς. Το ασθενοφόρο έφθασε γρήγορα αλλά η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί. Μόλις το ασθενοφόρο βγήκε από το Δροσάτο ο Νίκος Ταχτσίδης έχασε τις αισθήσεις του. Οι προσπάθειες του πληρώματος του ασθενοφόρου να τον επαναφέρουν στη ζωή δεν έφεραν αποτέλεσμα και δυστυχώς όταν έφθασαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς ήταν ήδη νεκρός.

Ο Νίκος Ταχτσίδης ήταν ένας ενεργός πολίτης για τον τόπο του από τα νεανικά του ακόμα χρόνια, με έντονη δραστηριοποίηση στους χώρους της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, του πολιτισμού, του αθλητισμού και εν γένει της κοινωνικής ζωής.

Διετέλεσε αντιδήμαρχος Κιλκίς επί δημαρχίας ακόμα του Αναστασίου Αμανατίδη, υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς και υποψήφιος βουλευτής με το ΛΑΟΣ. Ήταν μηχανικός στο επάγγελμα και προϊστάμενος της υποδιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Η εξόδιος ακολουθία για τον Νίκο Ταχτσίδη θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 6 Αυγούστου, στις 12:00, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Από τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη

Αποχαιρετούμε σήμερα Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 έναν λαμπρό συνεργάτη, έναν εξαιρετικό φίλο, έναν ξεχωριστό άνθρωπο.

Ο Νίκος Ταχτσίδης στα 51 του χρόνια προδόθηκε από τη μεγάλη του καρδιά. Μία καρδιά που χωρούσε τους πολλούς του φίλους αλλά και τους λίγους διαφωνούντες μαζί του.

Ο Νίκος τίμησε στο έπακρο τον όρκο του Δημόσιου Λειτουργού στην Υπηρεσιακή του καριέρα, απ’ όσες θέσεις κι αν πέρασε. Αψευδείς μάρτυρες οι χιλιάδες συμπολίτες μας που ζήτησαν την συμβουλή και την αρωγή του. Πάντα με χαμόγελο και προθυμία. Το ίδιο αψευδείς μάρτυρες είναι οι συνάδελφοί του υπηρεσιακοί παράγοντες, αλλά και όλοι οι αιρετοί με τους οποίους συνεργάστηκε άψογα.

Ο Νίκος Ταχτσίδης θα λείψει κυρίως σε όλη την κοινωνία. Κατ’ εξοχήν κοινωνικό άτομο με έντονη δραστηριότητα από τα νεανικά του χρόνια στα Δημόσια πράγματα. Τίμησε όσο λίγοι τα αξιώματα του δημοτικού συμβούλου και του αντιδημάρχου από νεαρή ακόμη ηλικία. Το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου και του αντιδημάρχου το τιμούσε και μέχρι την τελευταία ημέρα της σύντομης ζωής του. Κέρδιζε την αγάπη των συμπολιτών με κύριο όπλο την ειλικρίνεια, το πηγαίο χιούμορ, την ισχυρή εξωστρέφειά του. Όλα αυτά τα λαμπρά ανθρώπινα στοιχεία μεταφραζόταν πολύ εύκολα σε ψήφο εμπιστοσύνης κάθε φορά που ο Νίκος έθετε εαυτόν στην κρίση των συμπολιτών του.

Με το χαμόγελο την εξωστρέφεια και την προθυμία να υπηρετήσει τον συνάνθρωπό του, έμεινε στις επάλξεις μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του. Έτσι, δυναμικό, δραστήριο, ευχάριστο και πάντα με το χαμόγελο θα τον θυμόμαστε σε όλη μας τη ζωή, όσοι είχαμε την ευτυχία να τον γνωρίσουμε, να τον ζήσουμε και να συνοδοιπορήσουμε μαζί του.

Καλό Παράδεισο φίλε Νίκο. Οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνεργάτες σου θα είναι πάντα περήφανοι για σένα.

Από τον δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Σισμανίδη 

Με μεγάλη θλίψη η Δημοτική Αρχή Κιλκίς και ο δημοτικός συνδυασμός ”Άνοδος -7 Πολις” αποχαιρετούν το Νίκο Ταχτσίδη έναν άξιο αυτοδιοικητικό άνδρα, έναν πολύτιμο συνεργάτη και έναν ακέραιο άνθρωπο.

Ο αδόκητος χαμός του συγκλονίζει την κοινωνία μας και όλους εμάς που συνεργαστήκαμε με το Νίκο, που μοιραστήκαμε κοινά οράματα για τον τόπο μας.

Ο ξαφνικός και άδικος χαμός του μας δημιουργεί πικρία και αφήνει μια βαριά σκιά και ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο Δήμο Κιλκίς που θα στερηθεί τη μαχητική του παρουσία, την αξιοσύνη και το έργο του στους τομείς ευθύνης του.

Θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν δραστήριο και ακούραστο άνθρωπο που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην Αυτοδιοίκηση. Θα θυμόμαστε πάντα το χαμόγελο και το πείσμα του, την αγωνιστικότητα που επεδείκνυε, τη συνέπεια και την εργατικότητά του.

Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια και εύχομαι την εξ ύψους παρηγορία.

Καλό παράδεισο Νίκο.

Από τον δήμαρχο Παιονίας, Χρήστο Π. Γκουντενούδη

Ο ξαφνικός χαμός του φίλου, συνεργάτη και εξαίρετου συναδέλφου Νίκου Ταχτσίδη μας γέμισε με ανείπωτη θλίψη.

Πέρα από ικανός και εργατικός άνθρωπος, επιστήμονας και άξιο στέλεχος της δημόσιας διοίκησης, ο Νίκος μετουσίωσε με την κοινωνική του παρουσία την αξία της προσφοράς και της αγάπης για τον τόπο μας σε κάθε επίπεδο.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση στους συγγενείς και τους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα.

Από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, Δημήτριο Κυριακίδη

Mε μεγάλη λύπη μου πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο θάνατο του φίλου και συναδέλφου στο Δήμο Κιλκίς Νίκου Ταχτσίδη – Αντιδημάρχου Κιλκίς.

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Δημοτικών Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, των Δημοτικών Συμβούλων, των εργαζομένων στο Δήμο Κιλκίς αλλά και όλων των συμπολιτών μας, εκφράζω στην οικογένεια του εκλιπόντος τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Η ενεργητικότητα, η απλότητα και η αγάπη του για τον τόπο μας υπήρξαν κάποιες μόνο από τις πολλές αρετές της προσωπικότητας του προσφιλούς σε όλους μας Νίκου.

Αρετές οι οποίες θα μας θυμίζουν πάντοτε έναν μαχητή και υπηρέτη της κοινωνίας του Κιλκίς η οποία από σήμερα μετά την απώλεια του είναι φτωχότερη.

Ακούραστος και φιλότιμος προσέφερε απλόχερα στον συνάνθρωπο αλλά και στην κοινωνία κάθε ικμάδα του εαυτού του για να επιλύσει κάθε ζήτημα που προέκυπτε καθημερινά.

Γι΄ αυτό ο ευγενής πατριώτης Νίκος Ταχτσίδης δεν θα λείψει μόνο από την οικογένεια και τους φίλους του αλλά και από όλους όσους τον γνώρισαν και είχαν την τύχη να συνεργασθούν μαζί του.

Αιώνια η μνήμη του.

Θερμά συλλυπητήρια

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του εν ενεργεία Δημοτικού Συμβούλου Κιλκίς και Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Δήμου Κιλκίς Νίκου Ταχτσίδη και προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα και να αποδώσει την δέουσα τιμή σε αυτόν, με την υπ’ αριθμ. 267/2018 απόφαση που έλαβε κατά την έκτακτη συνεδρίαση της 5ης Αυγούστου 2018

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

  1. Να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του αείμνηστου Νίκου Ταχτσίδη που με την προσφορά του τίμησε τον τόπο και την κοινωνία του Κιλκίς
  2. Να διατυπώσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος
  3. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίασή του
  4. Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος και να ακολουθήσει την επικήδειο πομπή
  5. Να κατατεθεί στην μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου
  6. Να παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Κιλκίς τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018, την ώρα της κηδείας και έως το πέρας ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών, ως ένδειξη πένθους
  7. Να διατεθεί το χρηματικό ποσό των 3.000,00€ σε κοινωφελές ίδρυμα του Δήμου Κιλκίς, στη μνήμη του εκλιπόντος
  8. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Από τη ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ

Για την απώλεια του ΝΙΚΟΥ ΤΑΧΤΣΙΔΗ, Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κιλκίς εκφράζουμε ως Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στους οικείους του, τους συγγενείς και φίλους του.

Ο αιφνίδιος θάνατος του Νίκου Ταχτσίδη σκόρπισε θλίψη και οδύνη σε όλη την μικρή μας κοινωνία για τον χαμό ενός τόσο ικανού ανθρώπου που υπηρέτησε επί χρόνια, από πολύ νεαρός σε ηλικία ακόμη, τον συνάνθρωπο του.

Με πίστη και αγάπη για τον τόπο μας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά για να προσφέρει και αυτός και να βάλει ένα λιθαράκι για να πάει μπροστά ο νομός Κιλκίς.

Δυναμικός και υπεύθυνος κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να διασφαλίσει συνθήκες καλύτερης ζωής για τις επόμενες γενιές, τα νέα παιδιά.

H αγάπη της κοινωνίας μας θα τον συντροφεύει στο τελευταίο του ταξίδι.

Καλό Παράδεισο Νίκο.

Από τη ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ

Για τον πρόωρη απώλεια του Αντιδημάρχου Νίκου Ταχτσίδη, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους της.

Από τη ΝΕ Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Νίκου Ταχτσίδη για τον αδόκητο θάνατο του. 

Ενός δημιουργικού και ιδιαίτερα δραστήριου ατόμου, με αποδεδειγμένες ικανότητες αλλά και κοινωνικές ευαισθησίες. 

Η τοπική κοινωνία και ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης απώλεσαν σήμερα ένα σπουδαίο άτομο που συνεισέφερε με όλες του τις δυνάμεις στην αναβάθμιση του τόπου μας. 

Αιωνία του η μνήμη. 

Από την ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων του Δήμου Κιλκίς, Νίκου Ταχτσίδη, που έφυγε τόσο αιφνίδια και πρόωρα από τη ζωή.

Από τη Συντονιστική Επιτροπή Κιλκίς των ΑΝ.ΕΛ.

«Έφυγε» από τη ζωή, τόσο ξαφνικά και άδικα ο αγαπητός Νίκος Ταχτσίδης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Δ.Ε. Δοϊράνης και Ζωϊκής Παραγωγής του Δήμου Κιλκίς.

Η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κιλκίς, μεταφέρει τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήρια των στελεχών και των μελών του Κινήματος, στην οικογένεια και τους στενούς συγγενείς του εκλιπόντος, με την ευχή να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Από τον πολιτευτή Κιλκίς της ΝΔ, Αναστάσιο Καζαντζίδη

Eκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αποθανόντος Νίκου Ταχτσίδη.

Η ξαφνική είδηση της απώλειας ενός νέου ανθρώπου που προσέφερε πολλά στον τόπο του είναι μεγάλο πλήγμα για την τοπική αυτοδιοίκηση και για το Ν. Κιλκίς.

Ευγενής και συνεπής στις αρχές του ήταν παρών σε κάθε προσπάθεια και ενέργεια που θα απέφερε οφέλη για τους συμπατριώτες του.

Ο Νίκος Ταχτσίδης δεν θα ξεχασθεί και θα τον θυμόμαστε πάντα.

Εύχομαι δύναμη και κουράγιο και την εξ ύψους παρηγορία στους οικείους του.

Ψήφισμα του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ), με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκαν το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του συναδέλφου μας, μέλους του συλλόγου μας και Αντιδημάρχου Κιλκίς, Ταχτσίδη Νικόλαου .

Ο Νίκος ήταν Πολιτικός Μηχανικός, αναγνωρισμένος από τον κλάδο του και  ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους μας. Είχε υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και συγκεκριμένα προϊστάμενος στο τμήμα Τοπογραφίας, Εποικισμού και Αναδασμού της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής καθώς και προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών έργων. Την εποχή αυτή ήταν προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών έργων, αλλά τελούσε σε ειδική άδεια εξαιτίας του γεγονότος ότι ήταν Αντιδήμαρχος Κιλκίς.

Ο Νίκος διακρινόταν για την εξυπνάδα και την επαγγελματική του κατάρτιση, την αγωνιστικότητα, το ενδιαφέρον για το συμπολίτη και τον συνάδελφο και το ήθος του. Άσκησε τα καθήκοντα του δημοσίου υπαλλήλου και του αιρετού εκπροσώπου με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, την εξυπηρέτηση του πολίτη και του τόπου του και έδωσε πολλές μάχες για τα πιστεύω του.

Το Δ.Σ του  Σ.Υ.Π.Ε.Κ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση του τα ακόλουθα:

  • Να εκφράσουν τα θερμά  συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.
  • Να παραστούν τα μέλη του στην εξόδιο ακολουθία.
  • Να καταθέσουν στεφάνι στην μνήμη του.
  • Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

 Από τη Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Για τον πρόωρο και ξαφνικό θάνατο του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων του Δήμου Κιλκίς Νίκου Ταχτσίδη, η Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Από τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς εκφράζει τη βαθειά της θλίψη για τον πρόωρο και άδικο χαμό του Αντιδήμαρχου Κιλκίς, Νίκου Ταχτσίδη. 

Η αξιοσύνη του, η διάθεση του για προσφορά και η περίσσεια ανθρωπιά του είναι οι αρετές με τις οποίες κέρδισε την εκτίμηση και την αγάπη της κοινωνίας του Κιλκίς.

 
Ας είναι αιωνία του η μνήμη.

Από τη πρόεδρο του συλλόγου “Ανάσα Ευαισθησίας”, Χριστίνα Κουρουζίδου

H πρόεδρος του Εθελοντικού Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς το Διοικητικό εθελοντές και τα μέλη ,εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στους οικείους του, τους συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος Νίκου Ταχτσίδη .

Βουβός ο πόνος σε όλη την μικρή μας κοινωνία , απο την ξαφνική απώλεια ενός δημιουργικού και ιδιαίτερα δραστήριου ατόμου, με αποδεδειγμένες ικανότητες αλλά και κοινωνικές ευαισθησίες.

Η τοπική κοινωνία και ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης απώλεσαν σήμερα ένα σπουδαίο άτομο που συνεισέφερε με όλες του τις δυνάμεις στην αναβάθμιση του τόπου μας.
H αγάπη της κοινωνίας μας θα τον συντροφεύει στο τελευταίο του ταξίδι.

Καλό Παράδεισο Νίκο

Σχολιάστε