My Twitter Feed

13 Φεβρουάριος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρωτοποριακά σνακ Πολυκάστρου! -

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος, 2019

Κι άλλες αποχωρήσεις από ΚΙΝΑΛ -

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος, 2019

Προοδευτική Συμμαχία σε Παιονία -

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος, 2019

Στήνουν μπλόκο στους Ευζώνους -

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος, 2019

Ερώτηση ΚΙΝΑΛ για Νοσοκομείο -

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος, 2019

Προστατευόμενο κρασί με «βούλα» ΕΕ -

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος, 2019

ΓΝΚ με τη ματιά του «Συμμετέχω» -

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος, 2019

123 προσλήψεις στο Δήμο Κιλκίς -

Δευτέρα, 11 Φεβρουάριος, 2019

Σκληρή κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Για «κατάπτυστο δημοσίευμα της ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ, που σφύζει από εμφυλιοπολεμικό αέρα», κάνει λόγο η ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε ανακοίνωση της αντίστοιχης οργάνωσης της ΝΔ (εδώ), υπογραμμίζοντας ότι «για το ΣΥΡΙΖΑ η προστασία του πολίτη αποτελεί πολιτική προτεραιότητα» και το «μεταναστευτικό είναι ένα ζήτημα ευρωπαϊκής ευθύνης και όχι αποκλειστικά ελληνικής».

syriza-ndΗ ανακοίνωση:

Είναι εμφανής ο πανικός που έχει πέσει στο στρατόπεδο των Σαμαρά – Βενιζέλου και η αγωνία τους μπροστά στην λαϊκή ετυμηγορία και την απώλεια της διακυβέρνησης, που εκτός των άλλων θα σημάνει και αναζήτηση ευθυνών.

Στη ύστατη προσπάθεια που κάνουν για να κρατηθούν από την καρέκλα τους, μια καρέκλα χρήσιμη για τα μεγάλα πορτοφόλια της χώρας, δεν διστάζουν να καταφύγουν σε ψέματα, συκοφαντίες, χυδαιότητα για την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ και κατατρομοκράτηση του λαού.

Το τρένο όμως δε γυρίζει πίσω. Ο ΣΥΡΙΖΑ που συνεχώς απαιτούσε προσφυγή στις εκλογές γιατί δεν είχε λόγους να φοβάται την λαϊκή ετυμηγορία, δεσμεύεται ενώπιον του λαού για  την άμεση υλοποίηση του προγράμματος της ΔΕΘ που θα ανακουφίσει τον κόσμο που έπληξαν και εξαθλίωσαν τα μνημόνια. Δεσμεύεται για οριστική ρήξη με την εγχώρια διαφθορά και διαπλοκή με τραπεζίτες, εργολάβους και καναλάρχες. Δεσμεύεται να εφαρμόσει σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας μας, αξιοποιώντας το πολύτιμο ενεργό δυναμικό του τόπου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διαπραγματευτεί απλά το Μνημόνιο. Αυτό ήδη από το βράδυ της 25ης Γενάρη θα είναι παρελθόν. Θα διαπραγματευτεί όμως σθεναρά την ισότιμη θέση και αξιοπρέπεια της χώρας μας στο διεθνές γίγνεσθαι, κάτι που οι Σαμαράς και Βενιζέλος δεν έκαναν ποτέ όπως περίτρανα αποδείχτηκε. Θα παλέψει μαζί με το λαό για την εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια, που εκχώρησαν χωρίς ντροπή, οι υπάκουες στην Μέρκελ και τον Σόιμπλε κυβερνήσεις.

Για όλα τα παραπάνω δεν μας εκπλήσσει το κατάπτυστο δημοσίευμα της ΝΟΔΕ Κιλκίς, της ΝΔ, που σφύζει από εμφυλιοπολεμικό αέρα. Τελικά δεν πήγαν στράφι όλα αυτά τα χρόνια που ο ακροδεξιός Μπαλτάκος ήταν γενικός κουμανταδόρος στο κόμμα του Σαμαρά, ταυτόχρονα με τις επιλεκτικές του προτιμήσεις στους μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής. Αλλά με τέτοια κάλπικα και πολεμικού περιεχομένου δημοσιεύματα, αγαπητοί της ΝΟΔΕ Κιλκίς, πάει… το χάσατε το πολυπόθητο «κέντρο» !

Όσο για την ουσία, για το ΣΥΡΙΖΑ η προστασία του πολίτη αποτελεί πολιτική προτεραιότητα. Το δε «μεταναστευτικό» είναι ένα ζήτημα ευρωπαϊκής ευθύνης και όχι αποκλειστικά ελληνικής. Οι εξαθλιωμένοι πρόσφυγες πολέμου, άμαχοι, γυναίκες και παιδιά που κατά εκατομμύρια πολιορκούν τα ευρωπαϊκά σύνορα, δοκιμάζουν σήμερα το δημοκρατικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άρα και της χώρας μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαχειριστεί όλες αυτές τις υποθέσεις με το αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχει για όλα τα σοβαρά προβλήματα της χώρας και του λαού και θα επιδιώξει λύσεις και διεξόδους με τα μάτια στραμμένα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Στις 25 Γενάρη δεν έρχεται κανείς μπαμπούλας. Έρχεται η Ελπίδα για την Ελλάδα, η αλλαγή για την Ευρώπη και η λαϊκή ετυμηγορία για τους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης. Στην εθνική προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της χώρας, δεν έχουν θέση από τώρα όσοι πρωτοστάτησαν ή συνέβαλλαν στο ξεπούλημα.

Για το μέλλον που ξεκίνησε

Για την Ελλάδα

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΛΑΟΣ

Σχολιάστε