My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Σιωνίδης: Ψήφος για πρόοδο

sionidis-paionia-proodouO υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης, επικεφαλής του συνδυασμού Παιονία της Προόδου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Αυτή την Κυριακή, οι δημότες της Παιονίας έχουν στα χέρια τους το μέλλον του τόπου. Μπορούν να στηρίξουν αυτό το μέλλον σε μια ομάδα έμπειρων και ικανών ανθρώπων που έδειξαν τι σημαίνει σωστή διαχείριση και καθημερινή προσφορά στην κοινωνία τους. Αυτή η ομάδα λέγεται Παιονία της Προόδου και τη διευθύνει ο Κώστας Σιωνίδης.  Αυτή είναι η δύναμη της εγγύησης και της προόδου γιατί βάζει μπροστά το πρόγραμμα της ανάπτυξης και της κοινωνικής προστασίας και αφήνει πίσω τη «γοητεία» της παλιάς πολιτικής, των πλούσιων λόγων και των φτωχών έργων.

Αυτήν την Κυριακή, ζητάμε από όλους τους δημότες να ψηφίσουν τη δύναμη της συναίνεσης, τη δύναμη της σταθερότητας και της προόδου. Ζητάμε να δώσουν μια μεγάλη πλειοψηφία στον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη και στην Παιονία της Προόδου. Για να γίνει η διοίκηση που θα υπηρετήσει τα επόμενα πέντε χρόνια τον Δήμο και τους δημότες του. Για να εργαστεί με σύστημα και ουσία και να πετύχει. Για να μας κάνει όλους περήφανους για την καταγωγή μας, για τον τόπο μας!”

 

 

Σχολιάστε