My Twitter Feed

25 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

SOS από το σχολείο της Μεγ. Βρύσης -

Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ANKI: Γαστρονομία και τουρισμός -

Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Λ. Καχριμάκη -

Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-16 και Κ-20 -

Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Ο Κεφαλογιάννης σε ΠΕ και Δήμο Κιλκίς -

Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Δημιουργίες πτυχιούχων και φοιτητών -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Μετεό σταθμός στην Αξιούπολη -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κλειστά πάντα τα εργαστήρια -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σιωνίδης: Η ομιλία στο εκλογικό κέντρο

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού Παιονία – Πρόδος στο Πολύκαστρο, ο δήμαρχος Παιονίας και εκ νέου υποψήφιος για την εν λόγω θέση, Κώστας Σιωνίδης, εκφώνησε την ακόλουθη ομιλία:

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, όπως θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους θεσμικούς παράγοντες και τους πρώην δημάρχους που είναι εδώ κοντά μας σήμερα.

Σας ευχαριστώ όλους,

δεν είναι μόνο η παρουσία σας εδώ,

δεν είναι μόνο αυτή η μεγάλη συγκέντρωση,

αυτή η συγκέντρωση νίκης! …

Είναι το χαμόγελο και η εμπιστοσύνη που βλέπω στα πρόσωπά σας.

Είναι γιατί πετύχαμε μαζί να αντιστρέψουμε την αρνητική πορεία που είχε ο δήμος το 2019.

Είναι γιατί ο δήμος Παιονίας κινείται πλέον ανοδικά στο δρόμο της προόδου.

Είναι γιατί ο δήμος μας απέκτησε δυνατή φωνή, διεκδικεί με σοβαρότητα από την κεντρική διοίκηση και πετυχαίνει τους στόχους του.

Όλα αυτά είναι που με γεμίζουν αισιοδοξία για το αύριο.

Κυρίες και κύριοι

Το 2019 η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών της Παιονίας μας εμπιστεύτηκε απλόχερα και μας έδωσε την εντολή να διοικήσουμε οραματικά, διεκδικητικά, τίμια.

Μας έδωσε την εντολή να εφαρμόσουμε και να υλοποιήσουμε την προγραμματική μας δέσμευση.

Ευχαριστώ τον Θεό γιατί μας αξίωσε να δικαιώσουμε την επιλογή τους.

Να δικαιώσουμε τις προσδοκίες ακόμα και εκείνων που δεν μας ψήφισαν αλλά με θετική σκέψη ήθελαν να πετύχουμε για το καλό του τόπου.

Να σταθούμε άξιοι της εμπιστοσύνης των δημοτών της Παιονίας που στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθεια μας.

Οι πολίτες είναι η δύναμη μας ……….

Αυτή είναι και η υπεροχή μας σήμερα απέναντι στις άλλες επιλογές.

Σήμερα για εμάς, μιλάει το έργο μας και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Ένα πλούσιο έργο που παρουσιάσαμε αναλυτικά και με αριθμούς τον Απρίλιο στο πολιτιστικό κέντρο του Πολυκάστρου.

Ένα έργο που περιγράψαμε με λεπτομέρεια στο φυλλάδιο που εκδώσαμε και το οποίο μετέπειτα παρουσιάσαμε ηλεκτρονικά και από τον τύπο.

Τελευταία επικαιροποιήσαμε ξανά τα στοιχεία γιατί από τον Απρίλιο έως τώρα λάβαμε και άλλες εγκρίσεις για χρηματοδοτήσεις έργων που τελούσαν τότε υπό αξιολόγηση .

Σήμερα φίλες και φίλοι μπορούμε και σας κοιτάμε στα μάτια με ικανοποίηση, γιατί αυτά τα τέσσερα χρόνια εργαστήκαμε ακατάπαυστα και επιδιώξαμε να είμαστε ωφέλιμοι για όλους τους δημότες και τον τόπο μας και όχι αδρανείς και αρεστοί για τους λίγους.

Μπορούμε σήμερα και σας κοιτάμε στα μάτια γιατί υλοποιήσαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό τη προγραμματική μας πρόταση και γιατί διεκδικήσαμε χρηματοδοτήσεις αξιοποιώντας τις προσκλήσεις των φορέων στις οποίες μπορούσαμε να συμμετέχουμε έχοντας εκπονήσει μελέτες και προτάσεις.

Αντιμετωπίσαμε με επιτυχία μεγάλα προβλήματα όπως το τεράστιο ζήτημα του προσφυγικού με τις ιδιαίτερες συνέπειες που είχε στο τόπο μας.

Ποιος δεν θυμάται την δραματική κατάσταση που επικρατούσε στη Νέα Καβάλα τον Σεπτέμβριο του 2019, τη δράση των ανεξέλεγκτων ΜΚΟ, τις ελλείψεις νερού που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι και οι κτηνοτρόφοι, την κατάληψη του αεροδρομίου και άλλα πολλά.

Εργαστήκαμε μεθοδικά και με σχέδιο ώστε να ελευθερώσουμε το αεροδρόμιο που είχε καταληφθεί από την δομή με οικίσκους για να το αξιοποιήσουμε αναπτυξιακά.

Η δομή τέθηκε υπό έλεγχο και κυβερνητική επιτήρηση, τα προβλήματα ύδρευσης και αποχέτευσης της ευρύτερης περιοχής λύθηκαν και παράλληλα με όλα αυτά διεκδικήσαμε και πήραμε έργα τριών εκ. ευρώ για την ενίσχυση των υποδομών του δήμου από το ταμείο Αλληλεγγύης.

Διεκδικήσαμε το αντιστάθμισμα των φθορών που υπέστησαν οι δομές μας, με το δικαίωμα του σκληρά δοκιμαζόμενου τόπου από έναν εξωγενή ασύμμετρο παράγοντα.

Η διοίκηση μας κινήθηκε και νομικά. Υποβάλλαμε προσφυγή στο ΣΤΕ διεκδικώντας την αρχή της αναλογικότητας για την λειτουργία της δομής.

Το ίδιο κάναμε και το 2021 όταν καταθέσαμε την προσφυγή ενάντια στην λειτουργία των πλευρικών διοδίων στον κόμβο του Πολυκάστρου. Την προσφυγή την κερδίσαμε και τα διόδια δεν λειτούργησαν.

Όλοι θα ακούσατε για το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που έγινε πριν από τρεις ημέρες, επί της ΠΑΘΕ στο ύψος του Άσπρου.

Δικαίως οι κάτοικοι της Παιονίας και του Κιλκίς διερωτώνται, πόσα ακόμα θύματα πρέπει να θρηνήσουμε μέχρι να κατασκευαστεί το δεύτερο ρεύμα του Εθνικού δρόμου;

Όλοι οι αυτοκινητόδρομοι της Ελλάδας από την Ηγουμενίτσα μέχρι το Έβρο την Αθήνα και την Πελοπόννησο εκσυγχρονίστηκαν και η κύρια είσοδος της Ελλάδας από την Ευρώπη έχει ένα δρόμο «καρμανιόλα» που κατασκευάστηκε του 1970.

Από το 2019 μέχρι σήμερα σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους ζητάμε από την κεντρική διοίκηση να ξεκινήσει η κατασκευή του νέου δρόμου από το Πολύκαστρο έως τα Μάλγαρα.

Πρέπει επιτέλους να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιοι για να σταματήσει ο φόρος αίματος που πληρώνουν οι Έλληνες και ξένοι οδηγοί και επιβάτες.

Η κατασκευή του νέου δρόμου είναι αναγκαία και θα πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να πιέσουμε για να ξεκινήσει άμεσα.

Ο εκσυγχρονισμός της τριτοκοσμικής και επικίνδυνης ΠΑΘΕ είναι υψίστης σημασίας και πρώτης προτεραιότητας.

Ένα ακόμη ζήτημα που επηρέασε την λειτουργία του δήμου ήταν η πανδημία που εμφανίστηκε την άνοιξη του 2020.

Ανταποκριθήκαμε ικανοποιητικά και με όσες δυνατότητες είχαμε στην πανδημική κρίση , ενεργοποιώντας τις κοινωνικές δομές του δήμου και αξιοποιώντας το έμψυχο δυναμικό μας που λειτούργησε με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία.

Προσαρμοστήκαμε άμεσα στα νέα δεδομένα και χρησιμοποιήσαμε μεθόδους και υγειονομικά πρωτόκολλα που άλλαξαν καθολικά την λειτουργία μας.

Δημιουργήσαμε την τηλεφωνική γραμμή «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» και την γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης για την εξυπηρέτηση των κατοίκων με ανάγκη ή αδυναμία αυτοεξυπηρέτησης σε αγορά φαρμάκων, τροφίμων κλπ.

Συνεργαστήκαμε με τον ΕΟΔΥ και στηρίξαμε όλες τις υγειονομικές δομές του δήμου.

Φίλες και φίλοι

Η περίοδος 2020-2023 ήταν για τον δήμο Παιονίας η περίοδος των μεγάλων διεκδικήσεων.

Διεκδικήσαμε με επιτυχία χρηματοδοτήσεις και υλοποιούμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα υποδομών που έχει δει ποτέ ο Δήμος μας.

Δρομολογήσαμε λύσεις και έργα που ζητούσαν οι τοπικές κοινωνίες για δεκαετίες.

Την ύδρευση του Πολυκάστρου από τις πηγές του Πάικου

Τους βιολογικούς καθαρισμούς Γουμένισσας , Αγίου Πέτρου, Ποντοηράκλειας και Βαφειοχωρίου.

Τα τεράστια έργα υποδομών ύδρευσης που διεκδίκησε η ΔΕΥΑΠ.

Έργα που περιλαμβάνουν την αντικατάσταση των αγωγών αμιάντου, την τοποθέτηση ψηφιακών μετρητών, τον εκσυγχρονισμό αντλιοστασίων, την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού από τις πηγές της Κάρπης στην δεξαμενή της Κάρπης και από τις πηγές της Γρίβας στην δεξαμενή της Γουμένισσας.

Έργα που θα μειώσουν τις απώλειες νερού, θα αυξήσουν την ποσότητα που οδεύει στα δίκτυα Γουμένισσας – Κάρπης- Πολυκάστρου-Αξιούπολης και θα ελαχιστοποιήσουν ταυτόχρονα τις βλάβες που αντιμετωπίζουμε από την παλαιότητα των δικτύων αυτών.

Διεκδικήσαμε έργα όπως

Το 4ο Νηπιαγωγείο του Πολυκάστρου.

Τον δρόμο Γουμένισσας – Ευρωπού.

Την αναβάθμιση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στην Αξιούπολη.

Την πλατεία 28ης Οκτωβρίου στο Πολύκαστρο.

Το γήπεδο 5Χ5 του Ευρωπού.

Τον φωτισμό και το ταρτάν των γηπέδων Πολυκάστρου και Γουμένισσας και την ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου Αξιούπολης.

Ανέφερα μερικά μόνο ενδεικτικά έργα γιατί δεν θέλω να σας κουράσω αλλά θα σταθώ σε μερικά σημεία που τα θεωρώ πολύ σημαντικά και πρέπει να τα εξηγήσω.

Μπορεί να διερωτάται κάποιος , πως θέσατε τον δήμο σε αναπτυξιακή τροχιά χωρίς να αυξήσετε τα δημοτικά τέλη και χωρίς δανεισμό;

Τι κάνατε;

Διεκδικήσαμε έκτακτα έσοδα και χρηματοδοτήσεις από προγράμματα, από προσκλήσεις και από την κεντρική διοίκηση.

Λόγω των επιτυχημένων αυτών διεκδικήσεων, αυξήσαμε τα έκτακτα έσοδα κατά 91,8% και τον προϋπολογισμό του δήμου κατά 23% την πρώτη τριετία.

Λόγω των επιτυχημένων διεκδικήσεων υλοποιούμε έργα 37.435.012,30 € ενώ αναμένουμε εγκρίσεις για έργα 22.457.882,18 € που τελούν υπό αξιολόγηση.

Δεν αφήσαμε φίλοι μου, καμία ευκαιρία αναξιοποίητη, από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως και σήμερα ασχοληθήκαμε με κάθε πρόσκληση χρηματοδότησης που άνοιξε και είχαμε πιθανότητα να ενταχθούμε σε αυτήν.

Ενεργοποιήσαμε τους μηχανικούς του δήμου και της ΔΕΥΑΠ και συνεργαστήκαμε με αναπτυξιακούς οργανισμούς για να συντάξουμε έγκαιρα μελέτες και να υποβάλλουμε προτάσεις.

Μέχρι σήμερα διεκδικήσαμε συνολικά χρηματοδοτήσεις για έργα και δράσεις ύψους 45.511.792,22€

Κυρίες και κύριοι

αυτά που καταφέραμε, που σας περιέγραψα συνοπτικά και που αναγράφονται αναλυτικά στο φυλλάδιο μας, δεν έγιναν από μόνα τους, ούτε επειδή μας τα χάρισε κάποιος.

Έγιναν γιατί τα παλέψαμε όλοι μαζί ενωμένοι.

Έγιναν γιατί με όραμα και συστηματική δουλειά υλοποιήσαμε το πρόγραμμα μας.

Έγιναν γιατί όταν λέγαμε το 2019 ότι εμείς μπορούμε …….. και το εννοούσαμε και το πιστεύαμε .

Έγιναν γιατί τέσσερα χρόνια τώρα, το αποδεικνύουμε καθημερινά.

Θα θυμάστε πόσο επέμενα όλα τα προηγούμενα χρόνια για το έργο της μεταφοράς νερού από το Πάικο στο Πολύκαστρο.

Το έργο ξεκίνησε στις 24 Οκτωβρίου του 2011 και η προηγούμενη διοίκηση καθυστέρησε την εξέλιξη του.

Το αν αυτό έγινε γιατί δεν ενδιαφέρθηκαν να το τρέξουν γρήγορα ή γιατί είχαν διαφωνίες μεταξύ του επειδή κάποια μέλη της διοίκησης τους δεν το ήθελαν, δεν έχει καμία σημασία.

Η ουσία είναι ότι το έργο καθυστέρησε και μαζί καθυστέρησαν να έρθουν και τα οφέλη για τους δημότες της Παιονίας.

Εμείς επιταχύναμε τις αδειοδοτήσεις.

Λάβαμε αδειοδότηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων τον Αύγουστο του 2020.

Δημοπρατήσαμε το έργο τον Δεκέμβριο του 2020 και το 2021 ξεκίνησε η κατασκευή.

Έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα όλο το δίκτυο από την Κάρπη έως τον Αξιό, η δεύτερη δεξαμενή της Κάρπης και το δίκτυο από τα Αμπέλια έως την δεξαμενή του Πολυκάστρου. Απομένει να γίνει το μικρό τμήμα που περνά πάνω από τον Αξιό ποταμό.

Κυρίες και κύριοι το έργο αυτό δεν αφορά μόνο το Πολύκαστρο αλλά ολόκληρη την Παιονία.

Αφορά όλους τους κατοίκους του δήμου.

Όταν λειτουργήσει θα σταματήσουμε να αντλούμε νερά με ηλεκτρική ενέργεια. Το ετήσιο κόστος με το οποίο επιβαρύνεται η ΔΕΥΑΠ από την λειτουργία των γεωτρήσεων ξεπερνά σήμερα τις επτακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Θα μειωθεί το κόστος λειτουργίας της ΔΕΥΑΠ και θα μας δοθεί η δυνατότητα να μειώσουμε την τιμή του νερού.

Θα ωφεληθούν έτσι όλοι οι δημότες του δήμου.

Φίλες και φίλοι

Πέρα από τις όποιες προσωπικές συμπάθειες, πέρα από παραλήψεις και λάθη που μπορεί να κάνουμε όλοι, υπάρχει η μεγάλη εικόνα που πρέπει να κρατάμε στο μυαλό μας και αυτή διαμορφώνεται από τη μνήμη και τη σύγκριση.

Εμείς την σύγκριση δεν την φοβόμαστε, αντιθέτως, την επιδιώκουμε γιατί γνωρίζουμε ότι αυτή την τετραετία βάλαμε τις στέρεες βάσεις που τόσο είχε ανάγκη ο τόπος μας.

Βάλαμε τις βάσεις για την Παιονία που οραματιστήκαμε.

Την ψηφιακή, την πράσινη και την κοινωνικά ευαίσθητη Παιονία.

Την Παιονία που παράγει και προβάλλει τα ποιοτικά προϊόντα της.

Που φροντίζει τους αδύναμους και δίνει ευκαιρίες στους νέους.

Την Παιονία του πολιτισμού, της παράδοσης και του φυσικού κάλους.

Που λειτουργεί σχολεία και ΚΔΑΠ για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Που φροντίζει την τρίτη ηλικία και όσους βρίσκονται σε προσωρινή ή μόνιμη αδυναμία.

Που ανανέωσε τον στόλο των οχημάτων της και αναβάθμισε την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Την Παιονία που ανακυκλώνει ρούχα και συσκευασίες φυτοφαρμάκων.

Που λειτουργεί την γραμμή του δημότη και ψηφιοποιεί τις υπηρεσίες της.

Την Παιονία που γίνεται τουριστικός προορισμός και δημιουργεί ανάπτυξη.

Την Παιονία που στηρίζει τους παραγωγούς και φροντίζει τους αγροτικούς δρόμους και τις αρδευτικές εγκαταστάσεις.

Θα σταθώ λίγο στον πρωτογενή τομέα γιατί εκεί δώσαμε ιδιαίτερο βάρος.

Σε τέσσερα χρόνια διαθέσαμε 812.000€ για την αγροτική οδοποιία. Συντηρήσαμε και επεκτείναμε αρδευτικά δίκτυα και αντλιοστάσια.

Διεκδικήσαμε μεγάλα έργα από την κεντρική διοίκηση όπως το δεύτερο τμήμα του αρδευτικού της Αρτζάν, το φράγμα της Γουμένισσας και την επέκταση του αρδευτικού της λίμνης Μεταλλείου.

Η αγροτική παραγωγή και η κτηνοτροφία είναι υψίστης σημασίας για την οικονομική δραστηριότητα στο δήμο μας και πρώτη προτεραιότητα για την παράταξη μας.

Εμείς θέλουμε ο δήμος μας να συνεχίσει στην ανοδική τροχιά στην οποία τον θέσαμε αυτή την τετραετία και για αυτό συνεργαζόμαστε με όσους μας ενώνει η αυτοδιοικητική συναντήληψη.

Συνεργαζόμαστε με όσους επιθυμούν να προσφέρουν και συμμερίζονται τις αρχές που χαρακτηρίζουν την παράταξη μας, έχοντας βάλει οριστικά στο περιθώριο τα ψευδοδιλλήματα του παρελθόντος.

Φίλοι μου ,

Η «Παιονία της Προόδου» ήταν και θα παραμείνει μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, που δημιουργήθηκε με διαδικασίες σύνθεσης, από τις τοπικές κοινωνίες και όχι από πολιτικά κόμματα.

Απέναντι μας έχουμε ένα αναχρονιστικό μοντέλο διοίκησης που δοκιμάστηκε στο πρόσφατο παρελθόν και απέτυχε.

Μένουμε μακριά από φανατισμένες συμπεριφορές που θρέφουν την άγνοια, τον τοπικισμό, τη συμφεροντολογική αντίληψη και την ιδεοληψία προκειμένου να επικρατήσουν.

Αυτού του είδους τα μοντέλα τα έβαλε στο περιθώριο προ πολλού η κοινωνία και κυρίως οι νέοι που δεν κουβαλούν τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Αυτού του είδους το μοντέλο θα το βάλουν οριστικά στο περιθώριο με την ψήφο τους, οι πολίτες της Παιονίας στις 8 Οκτωβρίου.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους τους υποψηφίους μας για την έμπρακτη στήριξη τους, αλλά και να τους συγχαρώ για το ήθος που έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα.

Θέλω να συνεχίσετε μέχρι το τέλος στον δρόμο της αξιοπρέπειας.

Θα δικαιωθείτε ………………… και θα δικαιωθεί ο αγώνας μας.

Οι ύβρεις , ο φανατισμός, η λασπολογία και οι ευτελείς συμπεριφορές δεν ταιριάζουν στον αγώνα μας.

Όσοι επιλέγουν τέτοιες συμπεριφορές ταλανίζονται στην πολιτική μοναξιά και στον πανικό.

Στην παράταξη μας με ηθικούς κανόνες και συνεννόηση, καταρτίσαμε μόνοι μας και χωρίς πολιτικούς κηδεμόνες, το ψηφοδέλτιο νίκης για τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από ανθρώπους της εργασίας, των γραμμάτων, του μόχθου και της προκοπής που αγαπούν τον τόπο και που ασπάζονται τις αρχές μας.

Ένα ψηφοδέλτιο που το κοσμούν άξιοι συμπολίτες μας , που αυτοβούλως, με διάθεση προσφοράς, και χωρίς ιδιοτέλεια ήρθαν κοντά μας.

Ένα μίγμα φρεσκάδας και εμπειρίας.

Το 33% των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είναι έμπειροι που έχουν εκλεγεί ξανά , ενώ το 67% είναι νέοι που δεν έχουν διατελέσει μέλη δημοτικών συμβουλίων.

Το 20% των υποψηφίων στις δημοτικές κοινότητες έχουν επανεκλεγεί σε τοπικά συμβούλια ενώ το 80% είναι νέοι που δεν έχουν διατελέσει μέλη τοπικών συμβουλίων.

Με αυτούς τους εξαιρετικούς συνεργάτες που θα σας παρουσιάσω τώρα ,θα νικήσουμε στις εκλογές και θα διοικήσουμε τον δήμο την επόμενη πενταετία.

Φίλες και φίλοι

Ξεκινάμε σήμερα από καθαρή θέση.

Συνεχίζουμε την υλοποίηση όσων πετύχαμε

Συνεχίζουμε την διεκδίκηση των έργων υποδομής που χρειάζεται ο τόπος μας

Συνεχίζουμε την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τον δημότη

Φροντίζουμε τις ανάγκες κάθε πόλης και χωριού του δήμου.

Οδηγούμε την Παιονία με σταθερά βήματα στην πρόοδο

Τα μηνύματα από κάθε γωνιά του δήμου λένε ότι οι δημότες μας εμπιστεύονται

Το όραμα της παράταξης μας είναι ολοζώντανο και εμπλουτίζεται καθημερινά.

Σφυρηλατήθηκε, τέσσερα χρόνια από τη συστηματική προσπάθεια και το έργο που παράξαμε.

Δυνάμωσε γιατί επιδιώξαμε με τεκμηριωμένες αποφάσεις να είμαστε δίκαιοι και ωφέλιμοι για τους δημότες.

Ενισχύθηκε γιατί ακολουθήσαμε αταλάντευτα τις αρχές μας.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν είμαστε μόνοι.

Έχουμε μαζί μας τους δημότες της Παιονίας γιατί καταλαβαίνουν ότι είμαστε η εγγύηση για το μέλλον του Δήμου.

Γιατί θέλουν να προοδεύει ο τόπος τους!

Γιατί ξέρουν ότι το παρελθόν που απέτυχε δεν μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον.

Η Παιονία δεν γυρίζει πίσω.

Καλό αγώνα

Σας ευχαριστώ από καρδιάς”

Φωτό: ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Σχολιάστε