My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Σιαμπάνης: Είμαστε η εγγύηση

“Είμαστε η εγγύηση σταθερότητας σε μία κυβέρνηση εθνικού σκοπού”, τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς των ΑΝΕΛ, Βασίλης Σιαμπάνης, στην ευχαριστήρια μετεκλογική του δήλωση, η οποία έχει ως εξής:

Β.Σιαμπάνης“Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένειά μου, τους φίλους και συναγωνιστές που μέρα και νύχτα παλέψαμε με τον χρόνο και καταφέραμε να διαψεύσουμε όλους αυτούς που μας ήθελαν έξω από την βουλή φέρνοντας το ποσοστό του 4.8 % πανελλαδικά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στους χιλιάδες συμπολίτες μας, που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους για να ήμαστε η εγγύηση σταθερότητας, σε μία κυβέρνηση εθνικού σκοπού, χωρίς όμως να διαπραγματευόμαστε τις κόκκινες γραμμές που έχουμε θέσει προεκλογικά.

Ο αγώνας για το μέλλον που μας αξίζει δεν σταματάει τελειώνοντας μία εκλογική μάχη. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε τον αγώνα απέναντι στα προβλήματα του τόπου και της Πατρίδας μας.

Η ελευθερία και η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη, κερδίζεται  μέσα από αγώνες ενάντια σε ανθρώπους, που καπηλεύονται την οργή  του λαού απέναντι σε πολιτικές που δεν προσέφεραν τίποτε στο λαό.

 Ας είναι η επόμενη μέρα μία καινούργια αρχή για όλους μας, χωρίς να ξεχνάμε τις αξίες και τα ιδανικά μας.”

 

Σχολιάστε