My Twitter Feed

25 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Σε σεμινάριο στη Βαλέντσια

E-CLASS_VALENCIAΣτη Βαλέντσια της Ισπανίας βρίσκονται από την περασμένη Κυριακή 15 εκπαιδευτές ενηλίκων και στελέχη από το χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης προκειμένου αφενός να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες και συγχρόνως να ανταλλάξουν χρήσιμες εμπειρίες πάνω στα επίκαιρα θέματα της χρήσης των Νέων Τεχνολογιών στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Blended learning, Virtual Learning Environments, E-Conference, Google Calendar, Google Docs, Doodle, Blogs & Feedback, E-Learning & V-Learning, είναι μερικές μόνο από τις έννοιες, τις μεθόδους & τα εργαλεία που έχουν εισβάλει τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση ενηλίκων δίνοντάς της νέα δυναμική, προσεγγίζοντας ομάδες στόχους που δεν έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση (για διάφορους λόγους), δίνοντας τη δυνατότητα στον εκπαιδευτή να σχεδιάσει ο ίδιος το μάθημά του, κλπ. Αυτά είναι μεταξύ άλλων τα γνωστικά αντικείμενα που θα συζητήσουν με τους εισηγητές από το φορέα υποδοχής, την Florida Centre de Formació, C.V., ένα κέντρο κατάρτισης συνδεδεμένο με το πανεπιστήμιο και το πολυτεχνείο της Βαλένθια.

Απώτερος στόχος του προγράμματος είναι τα εφόδια που θα αποκτήσουν οι συμμετέχοντες συντελεστές της Επαγγελματικής Κατάρτισης με τη μορφή γνώσεων, δεξιοτήτων και εμπειριών, να χρησιμοποιηθούν στην τοπική και εθνική πραγματικότητα για να συμβάλλουν στην εισαγωγή καινοτομιών και βέλτιστων πρακτικών στο σύστημα της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Το σεμινάριο έχει τίτλο Electronic Classroom in Collaborative Environments (ECLASSROOM) και υποβλήθηκε από την Επιμορφωτική Κιλκίς Μον. ΕΠΕ στο πλαίσιο του προγράμματος  Leonardo da Vinci – Κινητικότητα για Επαγγελματίες της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Το σεμινάριο διαρκεί από τις 24 έως τις 30 Νοεμβρίου.

Δελτίο τύπου από “Επιμορφωτική”

Σχολιάστε