My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Σεμιναριο για εργασιακο στρες, στη Γουμενισσα

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γουμένισσας υλοποίησε άλλο ένα  εκπαιδευτικό σεμινάριο με σκοπό την κατάρτιση των μελών του  και την δυνατότητα οικονομικής υποστήριξης.  Το σεμινάριο με τίτλο «Αντιμετώπιση Εργασιακού Stress» υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του πιστοποιημένου κέντρου επαγγελματικής κατάρτισης ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Ε.Π.Ε.  

Το σεμινάριο, διάρκειας 40 ωρών, υλοποιήθηκε σε αίθουσα διδασκαλίας του Γυμνασίου Γουμένισσας και το παρακολούθησαν 25 συμμετέχοντες/εργαζόμενοι μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στο πρώτο μάθημα του σεμιναρίου εκπαιδευτής ήταν ο κος Ιωάννης Αβραμίδης, ο οποίος ανέλυσε το θέμα της υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία. Στη συνέχεια την εκπαίδευση ανέλαβαν οι έμπειρες εισηγήτριες κα Ελισσάβετ Σόφτση και κα Καλλιόπη Βουμβουράκη (Ψυχολόγοι), οι οποίες ανέλυσαν σε βάθος κάθε επιμέρους εκπαιδευτική ενότητα. Στο κλείσιμο του προγράμματος οι κκ Αθανάσιος Τραχανίδης (Πρόεδρος Εμπορο/τικού Συλλόγου Γουμένισσας) και Παναγιώτης Αμοιρίδης (Διευθυντής Επιμορφωτικής Κιλκίς) εξήγησαν τους σκοπούς του προγράμματος & τα αναμενόμενα αποτελέσματα για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις της Γουμένισσας και συζήτησαν με τους συμμετέχοντες.

Σχολιάστε