My Twitter Feed

28 Μάρτιος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

«Να σπάσει ο δήμος στα τρία» -

Πέμπτη, 28 Μάρτιος, 2019

Οι υποψήφιοι του Τζιτζικώστα -

Πέμπτη, 28 Μάρτιος, 2019

Η ομιλία Βορίδη στο Κιλκίς -

Πέμπτη, 28 Μάρτιος, 2019

Ημερίδα με Π. Γκαρσία και Μ. Σνάουτσνερ -

Τετάρτη, 27 Μάρτιος, 2019

ΝΟΔΕ: Καταλυτικός ο Αυγενάκης -

Τετάρτη, 27 Μάρτιος, 2019

«Δεν υπάρχουν χρίσματα ΝΔ» -

Τετάρτη, 27 Μάρτιος, 2019

«Έθεσε εαυτόν» εκτός ΝΟΔΕ -

Τρίτη, 26 Μάρτιος, 2019

ΕΒΕ: Ρήγμα στη μειοψηφία! -

Τρίτη, 26 Μάρτιος, 2019

Σήμερα είσαι ό,τι παλεύεις..

xronopoulos-panagiotisΤου Παναγιώτη Xρονόπουλου*


Στις εκλογές που έρχονται η Ελλάδα θα δώσει μια μάχη για την αξιοπρέπεια, τη δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία. Μια μάχη για την απαλλαγή από μια πορεία που μετά από 40 χρόνια κλείνει τον κύκλο της και δίνει τη θέση της στη Νέα Μεταπολίτευση του Λαού.

Αυτή η πάλη θα είναι πολύ δύσκολη και σκληρή. Ο κόσμος ΣΥΡΙΖΑ δεν υπόσχεται την επιστροφή στο χθες που μας οδήγησε εδώ. Δεσμεύεται για μια σκληρή μάχη, με μόνο γνώμονα το συμφέρον του λαού, δίχως να υπολογίσει το κόστος. Ένας λαός που θέλει να ζήσει θα παλέψει αψηφώντας τους κινδύνους και τις θυσίες.

Για την απαλλαγή από την τρόικα και τα μνημόνια, για την απαλλαγή από τον πολιτικό κόσμο και το πολιτικό σύστημα που σε συνεργασία με μια χούφτα μιντιοκρατών, τραπεζιτών και εργολάβων, ανατίναξε την Ελλάδα και υποθήκευσε το μέλλον της.

Σε αυτό τον αγώνα κάθε χωριό, καλύβα με καλύβα, κάθε πόλη σπίτι με σπίτι , η τελευταία πέτρα θα έρθει σε επαφή με το μήνυμα της ελπίδας, της ανατροπής , της τιμωρίας και του εξοστρακισμού όσων δυναστεύουν την τύχη μιας χώρας και ενός λαού.

Σε αυτόν τον αγώνα που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ όλοι και όλες θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας χωρίς επιφύλαξη, χωρίς ιδιοτέλειες.

Η ατμόσφαιρα του πολιτικού σκηνικού που μολύνεται από τις αναθυμιάσεις του βορβορού που δημιουργείται από όσους συνέβαλαν στο να αποσυνδεθεί η ηθική με την πολιτική, που είναι αυτουργοί του όλοι ίδιοι είστε που λέει ο λαός, θα καθαρίσει μέσα από τον αγώνα που δίνει και θα δώσει ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ και θα κερδίσει. Γιατί όλοι δεν είμαστε ίδιοι.

Το έπαθλο της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μια Νέα Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της Δικαισύνης, της ανασυγκρότησης. Θα είναι το όραμα της νέας κοινωνίας, του νέου προτύπου, που με μπροστάρη τη νεολαία και τα νιάτα αυτής της χώρας θα ξαναστήσουμε μαζί από τα ερείπια, που αφήνει πίσω του το χθές.

Όσο για τους αντιπάλους που σκύλιασαν και θα λυσσάξουν χρησιμοποιώντας αυτά που παραδοσιακά ξέρουν : λάσπη, ψέματα, καταστολή, φόβο, έχουμε να πούμε ένα μόνο: ΠΙΣΩ ΓΟΡΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΔΕ ΘΑ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Το βράδυ της 25ης φεύγετε από την Ελλάδα τελειωτικά. Το παρτι τελείωσε.

Η νίκη θα είναι της Ελλάδας και του λαού της.

Σήμερα είσαι ό,τι παλεύεις..

ΥΓ:  Οι ιδέες δεν είναι μεγάλες από μόνες τους αλλά χωράνε στο μπόι των ανθρώπων που τις έχουν….Για να φτιάξουμε λοιπόν έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων. (Ν. Μπελλογιάννης).

* Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Σχολιάστε