My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ρεβενάκης: Συνέχεια σε δικαστήρια

Ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς Θόδωρος Ρεβενάκης δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που ο Κώστας Κιλτίδης δήλωσε ότι προτίθεται να ζητήσει συγνώμη και προαναγγέλλει συνέχεια στα δικαστήρια.

Ο λόγος, για τη γνωστή δήλωση του πρώην βουλευτή και υφυπουργού που αφορούσε το Νοσοκομείο Κιλκίς σε σχέση με τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (εδώ) και την αντίδραση του κ. Ρεβενάκη με το εξώδικο. Απαντώντας στο οποίο, ο κ. Κιλτίδης δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα να ζητήσει συγνώμη και να αντικαταστήσει τον επίμαχο χαρακτηρισμό περί ανεκδότου “με επίθετα της αρεσκείας” του πρώην διοικητή (εξώδικο Ρεβενάκη και απάντηση Κιλτίδη).

Ωστόσο ο κ. Ρεβενάκης, με σχόλιό του στο ΚΙΛΚΙΣ24 δηλώνει ότι ο κ. Κιλτίδης με την απάντησή του “δεν δείχνει μεταμέλεια” και προδιαθέτει για “συνέχεια στα δικαστήρια, όταν με το καλό βγούμε από την υγειονονομική περιπέτεια”.

Το σχόλιο του κ. Ρεβενάκη:

“Στην προσπάθειά του να είναι εμπρόθεσμος, ο κ.Κιλτίδης όχι μόνο δεν δείχνει μεταμέλεια, αλλά αναπαράγει κίτρινα δημοσιεύματα τα οποία έχουν υπεραπαντηθεί και διαψευσθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Γ.Ν.Κιλκίς (www.ghkilkis.gr), βάζοντας πρώτο στη σειρά το περί χειροδικίας, για την οποία αθωώθηκα πανηγυρικά στις 13 Ιουλίου του 2020. Η συνέχεια στα Δικαστήρια, όταν με το καλό βγούμε από την υγειονονομική περιπέτεια.”

Σχολιάστε