My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ρίχνει τους τόνους ο Παραστατίδης

parastatidis (1)«Δεν ήταν κάτι σημαντικό, δημιουργήθηκε ένταση από σαράντα, πενήντα αγρότες αλλά μετά τα πράγματα ηρέμησαν και συζητήθηκαν κάποια θέματα», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ ο Θόδωρος Παραστατίδης, σχετικά με το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς την περασμένη Παρασκευή.

Ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «όσοι από τους αγρότες ενδιαφέρονται πραγματικά για τη λύση των προβλημάτων κινούνται στη λογική του διαλόγου, αλλά υπάρχουν και ομάδες που μάλλον δεν θέλουν να λυθεί το αγροτικό, όταν λένε ότι δεν συζητάμε και αποσκοπούν κάπου αλλού».

Με άλλη συνέντευξή του στο news247.gr, ο κ. Παραστατίδης καλεί όλες τις πλευρές σε διάλογο, ώστε να διορθωθούν τα “στραβά και ανάποδα”, αλλά να παραμείνουν και όσα είναι προς το συμφέρον του αγρότη.

Ο βουλευτής παραδέχεται ότι υπάρχουν σοβαρά ζητήματα στον αγροτικό τομέα, τα οποία όμως δεν λύνονται με γιουχαίσματα. “Όταν δεν υπάρχει διάλογος και υπάρχει το «ου» και το «μπου» δεν βρίσκεις λύσεις και θα έλεγα πως αυτοί που ετοιμάζουν έναν τέτοιο τρόπο αντίδρασης δεν ενδιαφέρονται για λύση των προβλημάτων”, λέει.

«Δεν έχω αντίρρηση σχετικά με τις κινητοποιήσεις, καλά κάνουν οι άνθρωποι και διαμαρτύρονται, όμως μάλλον κολλάνε δίπλα σε αυτούς και κάποιοι, οι οποίοι δεν θέλουν να λύσουν το αγροτικό πρόβλημα», σημειώνει, προσθέτοντας ότι “το πρόβλημα της παραγωγής δεν δημιουργήθηκε το τελευταίο χρόνο, ούτε το φορολογικό, ούτε το ασφαλιστικό».

Ο βουλευτής υπογραμμίζει ότι αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να προχωρήσει η απομείωση του χρέους “για να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας». Τονίζει δε, ότι η κυβέρνηση πρέπει να βρει τη χρυσή τομή, μεταξύ των όσων επιθυμούν οι αγρότες, αλλά και εκείνων που θα αποδεχθούν οι δανειστές, εκτιμώντας ότι «είναι ακόμη νωρίς για να κρίνει το αποτέλεσμα αυτής της ισορροπίας μεταξύ των αιτημάτων των αγροτών και των απαιτήσεων των δανειστών».

Σχολιάστε