My Twitter Feed

27 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρώτα αστυνομία, μετά σχολεία -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

“Πόλις”: Δράσεις για πρόσφυγες

Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο Κιλκίς «η πόλις» ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει πολιτιστικές δραστηριότητες κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο για τους πρόσφυγες του κέντρου φιλοξενίας Νέας Καβάλας Πολυκάστρου και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του να βοηθήσουν στην υλοποίηση αυτού του προγράμματος και να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν τα εξής: Ζωγραφική, σκάκι, μουσική και μάθημα ελληνικών και ευρωπαϊκής ιστορίας.

Θα υποδεχόμαστε 30 έως 50 πρόσφυγες κάθε φορά στα εργαστήριά μας. Αυτό θα γίνει 24 φορές από 3 ώρες κάθε φορά (κατά κανόνα 11:00-14:00). Τα δυο από αυτά τα τρίωρα θα είναι στο διήμερο του φεστιβάλ των «Ελευθερίων» Κιλκίς στις 10 & 11 Ιουνίου 2017.

Όλες οι δραστηριότητες απευθύνονται σε ενήλικες. Έχουμε δώσει όμως τη δυνατότητα να απασχολήσουμε και παιδιά, εφόσον κάποιοι γονείς που θέλουν να συμμετέχουν δεν έχουν τη δυνατότητα να τα αφήσουν κάπου και είναι υποχρεωμένοι να τα πάρουν μαζί τους.

Αυτό που θα θέλαμε από τους εθελοντές είναι η βοήθεια προς τους διδάσκοντες κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, η συμβολή τους στην εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων και γενικά σε ό,τι χρειαστεί για την καλύτερη υλοποίηση του προγράμματος.

Στα γραφεία του «πόλις», Σουρή 6, γίνεται συνεχής ενημέρωση για το πώς θα πραγματοποιηθούν οι πιο πάνω δραστηριότητες. Όποιος επιθυμεί μπορεί να περάσει από τα γραφεία μας να παραλάβει το ειδικό ενημερωτικό έντυπο και το πρόγραμμα των δράσεων.

Σχολιάστε