My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Θλιβερή πρωτιά στα κρούσματα!

*Κινδυνεύουμε με ακόμα πιο αυστηρή καραντίνα!

Ο νομός Κιλκίς κατέχει τη θλιβερή μαύρη πρωτιά με τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα αναλογικά με τον πληθυσμό του! Κινδυνεύει δε, με “ολικό λοκντάουν”, ενδεχομένως πριν από τα Χριστούγεννα!

Συγκεκριμένα, όπως είπε σήμερα Τετάρτη ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας, τα περισσότερα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους παρατηρούνται σε Κιλκίς, Ξάνθη, Πιερία, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Ροδόπη, Γρεβενά, Πέλλα και Λάρισα.

“Δεν συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις”

Επικαλούμενος τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα για τις παραπάνω περιοχές, και σε συνέχεια των προειδοποιήσεων από Πέτσα – Χρυσοχοΐδη για ακόμα πιο αυστηρή καραντίνα όπου χρειαστεί, ο κ. Κικίλιας κάλεσε τους πολίτες των επιβαρυμένων περιοχών «που δε συμμορφώνονται στις υποδείξεις των ειδικών να σκεφτούν τι μπορεί να επιφέρει η συμπεριφορά τους στην επιδημιολογική κατάσταση της χώρας και τι μέτρα μπορεί να προστεθούν σε αυτές».

Την κατεύθυνση επιβολής και νέων περιορισμών σε «κόκκινες» περιοχές, έδειξε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δηλώνοντας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σήμερα το πρωί ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση χαλάρωσης μέσα στις γιορτές, αλλά υπάρχει περίπτωση σκλήρυνσης».

Ο κ. Πέτσας είπε ότι κατά τη διάρκεια της εφαρμογής των μέτρων του lockdown σε κάποιες Περιφερειακές Ενότητες της χώρας είτε δεν πέφτουν τα κρούσματα, είτε πέφτουν αργά, είτε έχουμε και μικρές αναζωπυρώσεις από καιρό σε καιρό.

«Σε τέτοιες περιπτώσεις, αν τα κρούσματα επιμείνουν ψηλά και διατηρηθεί η πίεση στο Σύστημα Υγείας, τότε δεν θα έχουμε άλλη επιλογή παρά να πάρουμε ακόμη πιο σκληρά μέτρα, για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, στη διάρκεια των εβδομάδων που έρχονται», είπε.

Σχολιάστε